Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
senior tag
válasz HeadHunter98 #14 üzenetére
? Ez világos De kolléga az kérdezte miért kell csak 4g-s. Hiszen ha kiadnak egy 5g-t az mindenhova jó. Egyébként bennem szintén felmerült ez a kérdés.
-
dave987
aktív tag
Én azt sem értem minek még mindig 4g meg 5g verzió is... Ez kb az első 5g-s telók utáni évben volt érdekes,hogy választhat aki akar,de azóta már eltelt pár év. Mekkora lehet a költségbeli különbség hogy azért érdemes külön variációt gyártani?
-
DS39
nagyúr
válasz aprokaroka87 #5 üzenetére
3 fő verzió múlva ez a telefon egy laggparty lesz.
Ezért ilyen kategóriájú telefon esetén tök felesleges a sok éves támogatás. (Mert a használati élmény rosszabb lesz az évek alatt) -
janeszgol
félisten
Igazat adok. Tök gáz, hogy egy terméken belül ennyi SoC van, sőt az is baj, hogy márkán belül 3-4 féle gyártó terméke van. Aztán egy 4 GB rammal szerelt telefonra 6 évet ígérni gyogyós ötlet. A 6 GB ram is csak napjainkban jó, 1-2-3 év múlva már kevés lehet.
Az anno megváltásként beharangozott és reklámozott Google mittudomén milyen nevű, mindent megváltó OS-e sincs sehol, pedig lassan 10 éve szó van róla.
[ Szerkesztve ]
-
bitblueduck
senior tag
válasz aprokaroka87 #7 üzenetére
azt nem írják, hogy élmény lesz használni. ha a 6. frissítés után képes bootolni, akkor feladat teljesítve
An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.
-
hapakj
senior tag
válasz aprokaroka87 #7 üzenetére
Szerintem ezek a nagy ígérgetések, most az EU-s követelmény miatt is vannak, hogy minimum 5 évig kell támogatni a cuccokat.
-
hapakj
senior tag
válasz aprokaroka87 #5 üzenetére
én ezekkel tisztába vagyok. Csak ha mégse jönne, késne az update, akkor ne az legyen, hogy jajj szegény samsung, hát nézzétek meg mennyi készülékre kell dolgoznia
Amúgy ezt az optimalizálást sem értem. Szerintem pont nemérdekli kb bármely céget, hogy egy 4-5 éves alsó polcos telefonon mennyire fog jól menni az update.
-
hapakj
senior tag
válasz Viktor0610 #3 üzenetére
Hát én nem bánom, hogy betartják az ígéreteiket, de hát sok ígéretet hallottunk már.
De akkor se legyen az a mantra, hogy bezzeg az Applenek könnyű, mer a Samsungnak csillió hw-re kell optimalizálni. Konkrétan szándékosan szaladnak bele a faxerdőbe.
-
hapakj
senior tag
Egy telefon 3 fajta hw-el Aztán meg majd megy a sírás, meg magyarázkodás, jajj, de sok féle telefonra kell optimalizálni az android frissítéseket
-
SkyLine3000
addikt
Értem én, hogy belépőkategória, de 4 gb ram, meg 5 mp ultraszéles?? Na mindegy. Úgy sem akartam ilyet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mobil flották
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- Path of Exile 2
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest