- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EPS 12V 180 fokos átalakító
- Gaming notebook topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
snoop13
csendes tag
sziasztok!
kb 2 hete már irtam egy problémával kapcsban. akkor egyáltalán nem kapott jelet a monitorom a led világitott és a bootolásnál a női hang vga problémát jelzett majd be is bootolt az xp lehetett hallani a hangot is csak amonitor volt fekete.onnan eljutottam odáig, hogy lecseréltem a videokártyát egy msi N9800GT re. napokig tökéletesen ment minden, minden game rohant a gépen full beállitásokkal. ugy döntöttem h erre az asztali gépre is felteszem a windows 7 ulimate et. szépen összepakoltam a játékokat rá erre kb 10 15 percnyi játék után a monitor fogja magát és kikapcsol de a led ég csak fekete. ha alap helyzetben van a gép és nem is erőltetem játékkal a kártyát akkor is kikapcsol a monitor. nem tudom mi lehet a gond. az előző karira a szarvizben azt mondták h kuka ( asus ati radeon x700 as volt). most nem tudom mit kéne cserélni. lehet h a táp? vagy memoria?
előre is köszi szépen minden választ
sziasztok -
Mikus69
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Lenne egy problémám.Van egy ASRock alaplapom integrált ATI HD4200 videókártyával, van HDMI és DVI kimenet is.A TV a HDMI-vel van , a monitor a DVI-vel összekötve ( mindkettő 1920*1080).Működik is, ha átkapcsolom a TV-n a videó módra akkor eltűnik a monitorról utánna meg visszaáll.A próblémám az, hogy ha a mindkettő csatlakozás ( a HDMI és a DVI is) egyszerre van bedugva akkor lekapcsolás után az újraindításnál nincs kép a monitoron de a TV-n sincs.Csak ha kihúzom a HDMI kábelt a gépből akkor kapcsol be a monitor.Van erre valami megoldás vagy mindíg ki kell huzigálnom a HDMI kábelt?
Nagyon fontos lenne a segítség!
Előre is köszönöm!
Mikus69
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Horgász topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd! Ajándékot is kapsz!
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Beszámítás! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs