Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Igazából az én problémám nem az lenne, hogy nem indul a gépem, hanem hogy nem áll le. Lényegtelen, hogy Windows-ból, vagy a ház kapcsolójával állítom le. Kikapcsolás után rövidesen visszakapcsol. Ez mitől lehet? Megjegyezném, hogy ma szét lett szedve takarítás céljából.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Adott egy AMD A10 5800K APU-s konfig egy Radeon R7 260X vga-val. Megkértek, hogy rakjak rá friss Windows-t, de csak akkor van kép ha már a mostani Win betöltött, tehát asztalon van. Mivel USB-ról szeretném a telepítést csinálni, így be kéne lépnem a BIOS-ba, de így nem tudok. Ha az alaplapi DVI portra kötöm a monitort akkor meg nincs jel. Biztos beállítás kérdése, de még nem volt dolgom APU-s konfiggal.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Tegnap írtam a fórumba, hogy a gépem hírtelen leállt majd nem sikerült neki újraindulnia. Csináltam az alaplapon bios resetet megoldotta a problémám egy részét. Most már elindul a gép és használható is, csak terhelés alatt random újraindul. Minden oc-t levettem, teljesen alapon megy a gép. Igazából ez nem új gond mert egy hónapja kezdte el csinálni és akkor a tápra gyanakodtam. Azóta cserélve lett és 2 hétig meg is szűnt a probléma de tegnap újra előjött. Szerintetek mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
válasz MasterMark #19599 üzenetére
Nem tudom mi lehetett a gond, de most játszottam kb 30 percet és nem jött elő megint. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem is fog. Hőfokok egyébként rendben vannak szóval nem is túlmelegedés volt a probléma.
-
CsonkaImo
addikt
válasz MasterMark #19597 üzenetére
Szétszedtem ismét, kivettem az elemet az alaplapból újra csak most tovább vártam. Összeratkatm és most megy. Mennyire veszélyes dolog ez a zárlat? Érdemes elvinni szakemberhez a gépet?
-
CsonkaImo
addikt
válasz MasterMark #19595 üzenetére
És ez mekkora gond? Tönkrement az egész?
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Vettem nemrég egy moduláris tápot és gondoltam, hogy a hosszúhétvégén megcsinálom a kábelek elvezetését. Szétszedtem a gépet, majd összeraktam és minden rendben is volt. Elkezdtem játszani a Battlefield 3-al majd egyszer csak lekapcsolt a gép és utána megpróbált újraindulni de mindig lekapcsolt. Azóta ezt csinálja. Bekapcsol, felpörögnek a ventik képet nem ad majd rövid idő után lekapcsol és ezt ismétli. Kivettem az alaplapból az elemet is, hogy csináljon egy bios resetet de ugyan úgy fent áll a hiba. Tartalék alkatrészem nincs semmiből, cserélgetni nem tudok. Konfigom a profilomban le van írva. Van valami ötletetek mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Pár napja cseréltem egy házat meg egy vga-t és mióta a gép az új házban van random újraindul magátol. Igazából a változás a régi állapothoz képest hogy szét lett szedve teljesen majd újra összerakva, lett bele egy nagyobb vga (7970) és a procim (i5 2500k) 4,4-en ment. 600W-os chieftec táp látja el a konfigot. Most visszaállítottam a cpu órajeleket alapra hátha az a gond. Van hogy 20 perc után és van hogy 4 óra elteltével resetel terheléstől függetlenűl. Javaslatokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Filmgyűjtés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- RYZEN 9 5900X (12 mag/24 szál) +Új ASROCK B550 PHANTOM GAMING 4 +Új 32GB hűtőbordás DDR4! GAR/SZÁMLA
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest