Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pyotr77

csendes tag

Sziasztok!
    Kis segitségre lenne szükségem. Pár hete (random) nem bootol be a gépem, ventilátorok felpörögnek ,de se kép se hang se semmi. Illetve a táp ventilátora ilyenkor kicsit hangosabb ,nem vészesen(először nem is figyeltem fel rá) csak ha levettem a ház oldalát akkor hallottam.
    Elvittem szervizbe, elmondtam a gondomat felnyitotta , megnézte az alaplapi elemet ,jó volt, kivette a videókártyát ezután indult a gép, azt mondja valószinű ez lesz a probléma, de azért pucoljuk ki a gépet mert tele volt porral (erre is gyanakodott)hátha az a gond.
    Kipucoltuk , videókártya visszarak indut a gép. Azt mondta na jó összerakja ha megint előjön a probléma és videókártya kivételével megoldódik akkor vegyek másikat. Hazavittem, megint nem indul. Kártya kivesz, indul.
    Oké elkezdtem nézegetni mik a lehetőségek ,mit vegyek helyette, de még várok pár napot alaposan utánnajárok. Ma be akarom kapcsolni a gépet persze már kártya nélkül, hoppá nem indul.
    Innentől szertém ha segitenétek mert akkor lehet mégse videókártya okozza a problémát és lehet feleslegesen veszem meg.
    A Gépem 2 éves.
    Konfig:
    alaplap: Asrock B85M PRO4
    táp: FSP 500W HEXXA+
    processzor: i5-4440
    videókártya: MSI GTX760 2GB DDR5 N760 TF 2GD5/OC
    ram: Kingston 2x4GB DDR3 1866MHz HyperX Fury
    ssd+ vinyó

Új hozzászólás Aktív témák