- Micro Four Thirds
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Formaster #34170 üzenetére
Köszönöm!
Közben lett fejlemény is: Prime95-tel két óra ment hiba nélkül, 8 szálon.
Valamint végre dobott egy hibát is: WHEA_UNCORRECTABLE_ERROREgyelőre a kábel megkapja a cserét, de ha nem nyert, akkor nincs más hátra, mint a deszka
Arról még nincs ötletem, honnan hajtok fel egy normális 1155-ös alaplapot! -
Egy csodás problémába futottam:
Adott az adatlapomon levő konfig egy jogtiszta Win 10 Pro-val.Egy ideje érdekes várakozást produkál:
- új program megnyitására
- böngészőben új címek megnyitására
- A meglévő programok továbbra is mennek, új session nyitható belőlük (pl. Total commander viewer), de külső alkalmazás már nem megy (pl. Total Comamnder editor)
- egy idő után minden, amit addig kattintottam, hirtelen folytatja az életét, az ablakok/programok megnyílnak, a böngésző session-ök életre kelnek. Ez az idő több perc is volt már.Újabban viszont néha csont merevre fagy, az eseménynaplóban semmi bejegyzés crash-ről
Eddigi próbálkozások:
- Antivirus és egyéb progik kikapcsolgatásán már túl vagyok.
- újratelepítés megvolt
- rendszer SSD tesztnek kicserélve egy HDD-re
- Win saját boot-os memtesztje a legnyúzósabb beállításon 2 kört lefutottEgyre inkább alaplap és táp irányba gyanakszok, de tippem sincs, mivel lehetne normálisan kizárni/kitesztelni őket.
Ha van bármi tipp vagy tanács, azt előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest