Hirdetés
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tux2
csendes tag
Sziasztok,
A problemam a kovetkezo: A windows xp elkezd tolteni, majd amikor ugy gondolja, kekhalallal ujraindul. Sajnos a hibakodot nem tudom leolvasni, olyan gyorsan eltunik a kep.
Par napja kezdodott az egesz, ekkor meg azonban par ilyen huncutkodas utan elindult, majd naprol napra tovabb tartott ez az ujraindulgatas, most pedig ott tartunk, hogy winxp-vel be sem kapcsol a gep.
Tovabbi erdekesseg, hogyha Slave modba dugom a vinyot, akkor kicsit tovabb tolti a windowst, de ugyanugy lefagy mint a master modban.
Ram-ra gyanakodtam, kiprobaltam mindenfele variacioban az elhelyezesuket, probaltam ugy is, h csak az egyiket teszem be, hatha bezavar a masiknak, de semmi eredmeny.(Elotte is mukodtak egyutt normalisan.)Lehet, hogy kezdi megadni magat az alaplapom?
Valakinek esetleg valami otlete, tippje, hogy mi lehet a problema, esetleg valami megfejtes?Elore is koszi!
Jelenlegi konfigom, ha ez szamit valamit:
Abit is7v2 alaplap
intel p4 2,8ghz CPU
750gb samsung HDD
nvidia gforce7600 GT VGA
2x512Mb 400mhz DDR Samsung RAM
FSP 350w táp. -
tux2
csendes tag
válasz hesszan #9633 üzenetére
Előző hozzászólónak köszönöm a válaszát, sajnos nem segítettek a Driver frissítések.
A te válaszod is köszönöm, és nem, egyáltalán nem tuningolok, nem is merem, hiszen nem értek hozzá.
Lehet, hogy a nagy nyári meleg ennyire betesz a gépnek? Pedig 2 ZALMAN venti is hűti a rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
tux2
csendes tag
Sziasztok!
Először is bocsánat, hogy a témába csak félig-meddig vágó kommentárt/kérdést írok, de nem találtam a helyét.
Az a problémám, hogy egy ideje, amikor belépek win32xp-vel egy fiókba, akkor a bejelentkező dallam iszonyatosan recseg-ropog. Nos, ez nem is lenne probléma, de a film-lejátszásoknál illetve az audio-fájlok kezelésénél is néha beszaggat, játék közben megáll pár másodpercre az élet, és utána minden megy tovább.
Elsőként a RAM-ra gyanakodtam, ugyanis nagyon kevés volt benne ahhoz, amihez én használom a gépet( holott hónapokkal előtte ugyanezzel a kevés RAM-mal kutya baja sem volt a gépnek.), de őt már bővítettem, a probléma viszont jelen van még mindig.
Teljes OP. rendszert is formáztam és telepítettem fel, az első pár boot-olásnál még minden oké, de utána kezdődik minden elölről.
Hangkártyára is gyanakodtam, habár az alaplapi, integrált. De ő miért szólna közbe a játékban is fellelhető gyengélkedésekért?
Valakinek valami ötlete, hogy mivel lehetne orvosolni a problémát?
A konfigom:
Abit is7v2 alaplap
intel p4 2,8ghz CPU
750gb samsung HDD
nvidia gforce7600 GT VGA
2x512Mb 400mhz DDR Samsung RAM
FSP 350w táp.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Óra topik
- Facebook és Messenger
- Path of Exile (ARPG)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- ASUS ROG GR6 i5-5200U 16GB 2 512GB SSD GTX 960M - ultra pici, ultra csendes, bivalyerős gép - olcsón
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RX 6800 16GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest