- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
válasz kilcsifalo #17530 üzenetére
Hát lehet!
Ha egy kicsit értesz hozzá akkor szed szét a gépet nézd meg melyik két pin-re megy a power gomb!
Aztán ott próbáld bekapcsolni valami fémmel(mondjuk csavarhúzó) de CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
De kulturáltabb megoldás egy másik power gombal való kipróbálás!
Ha akkor is ezt produkálja akkor lehet tovább keresni a hibát!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Gabbroirvine
csendes tag
válasz kilcsifalo #17530 üzenetére
lehet a háznak kezd behalni a bekapcsológombja
a mikrokapcsolók könnyen tönkre tudnak menni
próbáld ki egy másik házzal
gabbroirvine felhasználónak 71 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
dogab93
tag
válasz kilcsifalo #33713 üzenetére
Hali!
Amikor ez a lassulás jön olyankor a procid teker nagyon vagy a vinyód??Meg kellene figyelni mi dolgozik kegyetlenül olyankor.Malware és vírus keresést csináltál már??Esetleg lehetne egy memória tesztet is ráereszteni a gépre,realtek hang driver fel van telepítve mert az okozott többeknek problémát ??
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
dogab93
tag
válasz kilcsifalo #33715 üzenetére
Amikor jön ez a lassulás nyisd meg a feladatkezelőt és nézd meg mi van leterhelve és hátha látni fogod milyen alkalmazás vagy mi fogja meg a gépet olyankor.Teszteléshez memóriához -memtest86 ,vinyóhoz hard disk sentinel de szerintem itt nem hardveres gubanc van hanem szoftveres.Egy alaplapi bios frissítést is megpróbálnék a helyedben ,hátha.
[ Szerkesztve ]
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
dogab93
tag
válasz kilcsifalo #33781 üzenetére
Tényleg kegyetlenül belassul a gép nem gondoltam volna,hogy ennyire komoly a dolog.Valami nem kóser az tuti,viszont a videón semmi olyan árulkodó dolog nem látható azt leszámítva ,hogy tényleg kegyetlenül lassú.Nem tudom mi okozhatja ,hátha lesz itt valakinek valami javaslata még,ha nem akkor lehet érdemes lenne elvinni egy szervizbe megnézetni mert az biztos,hogy valami nem kerek.
-
AllTheBest
őstag
válasz kilcsifalo #33781 üzenetére
Friss rendszerrel is ugyan ez a jelenség? Nem lehet, hogy csak sikerült valamit bekapni valamelyk letorrentezett játékkal?
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Petya XT
aktív tag
válasz kilcsifalo #33785 üzenetére
Nem normális az a memóriahasználat.
A brutális meglassulást egész biztos ez okozza. Láttam valami processt, talán bittorrent.exe, a windows nyavajog is érte, mert piros volt. , Ezt a klienst érdemes volna, mondjuk Qbittorrentre lecserélni. A régebbi verziók még a Qbittorrentből is képesek voltak a rendelkezésre álló fizikai memóriát egy pár óra futás után teljesen megpakolni.
[ Szerkesztve ]
-
Petya XT
aktív tag
válasz kilcsifalo #33787 üzenetére
...sokat kínlódtam én is, nekem is csinált ilyen jellegű problémát, sokszor. Persze nem azt mondom, hogy 100% ez a problémád, de érdemes megpróbálni egy klienscserét. A Qbittorrentből van már 64 bites is.
https://www.fosshub.com/qBittorrent.html
-
AllTheBest
őstag
válasz kilcsifalo #33785 üzenetére
Esetleg megpróbálhatnád akár azt is, hogy egy pendriveról bootolsz ubuntu-t vagy linux-ot és megnézed, hogy azzal is ennyi ramot zabál-e valami. A Win eredeti, vagy az is kalóz verzió? Mert ha pl linux alatt is ennyit eszik, akkor ott szerintem valami hardveres hiba lehet
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
válasz kilcsifalo #33794 üzenetére
Nem kell érteni hozzá, én se értek hozzá : ) Viszont arra jó lenne megpróbálni, hogy az alatt is ilyen-e a ram kezelése, utána meg lehet kezdeni a hardveres gondokkal, ha linux alatt is ilyen durva a dolog
-
RVR400
veterán
válasz kilcsifalo #33796 üzenetére
Az az érdekes, hogy nekem ezt az utóbbi 1.5-2 hónapban csinálja a gépem, és ami a legnagyobb poén, hogy újratelepítés után is. Egyelőre nem foglalkozok vele, de néha baromira idegesítő, hogy nem tudom, hogy nyomtam-e gombot pl az asztal megjelenítés gombra, vagy csak megint rájött a hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
- AsRock B550M, Ryzen5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2, 500Gb HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- HP EliteDesk 800 G2 SFF / USB 3.0 / i3-6100 - i5-6500 - i7-6700 / 4-64GB DDR4 / több db / 27% számla
- Warhammer Online: Age of Reckoning PC Játék
- GAMER PC : i7-2600 /// 16GB DDR3 /// GTX 1650 4GB /// 240GB SSD
- HP EliteDesk 705 G1 SFF / USB 3.0 / AMD A6 PRO-7400B / 8-32GB DDR3 / több darab / garancia / számla
- 4K Gamer PC - Ryzen 7 7800X3D & RTX 3090 24GB
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest