- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz ImAxRap #40694 üzenetére
Buta kérdés ,de ezt a hangot ugye nem a hangfalból hallod?
Én azért kiprobálgatnám/tesztelgetném az ssd-ket mert a hibatünet(fagyás) pont olyasmi mintha valami adatra várna a géped valamelyik adattárolórol
UI:szerintem is táp... de laikusnak nem ajánlom a táp szétszerelését mert az "haraphat is"....[ Szerkesztve ]
Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
batman.
senior tag
válasz ImAxRap #40694 üzenetére
90%, hogy a táp.
Szerk: Ha szétszeded, asztalon összerakod (nem elég levenni az oldallapot) akkor meg is bizonyosodhatsz róla.[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 6.gen core i5-ös Dell dektop leárazás!!! AkciÓÓ!
- PC alkatrészek, komplett gép háttértárak nélkül eladóak - Ár megegyezés szerint
- Felújított Full HD Gamer PC
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, 6. gen. i3 CPU, 120 GB SSD, 8 GB DDR4 RAM, 2 GB VGA
- Gamer pc eladó! Ryzen 5 3600/16gb ram/RTX 3070 /Msi B450 Gaming+/500gb ssd+500gb hdd/Chieftec 700w
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest