- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- ASUS notebook topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Irtam hogy alap csak 10.7V-t kapott, namos barátnőm 360-as Chieftecjével se kapott többet kerek 11-nél. (lehet hogy nem a táp szar) illetve nem csak a táp mert az én tápommal barátnőm gépe is szarozik... megprobáltam mindent cserélgetni, hogy kiszűrjem mi a hiba... eredmény: barátnőm gépe nem szeretne bootolni... sőt biosba se szeretne belépni. Ez nem az én napom, az a vicc hogy az első gépem kivételével mind magamnak építettem és mindig közbenjön vmi aztán 2-3 évig megy hibátlanul... Szerintem értek a stuffhoz, mit nem lehet hozzá érteni :F de most a sírógörcs és a tömegmészárlás között vagyok hangulatilag... de legalább van 300K értékben számításteknikai hulladékom... Nincs itt PH!-n valaki, aki szgép szerelésből él és nagyon vágja?
Aktív témák
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- ASUS ROG STRIX B650A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest