- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Irtam hogy alap csak 10.7V-t kapott, namos barátnőm 360-as Chieftecjével se kapott többet kerek 11-nél. (lehet hogy nem a táp szar) illetve nem csak a táp mert az én tápommal barátnőm gépe is szarozik... megprobáltam mindent cserélgetni, hogy kiszűrjem mi a hiba... eredmény: barátnőm gépe nem szeretne bootolni... sőt biosba se szeretne belépni. Ez nem az én napom, az a vicc hogy az első gépem kivételével mind magamnak építettem és mindig közbenjön vmi aztán 2-3 évig megy hibátlanul... Szerintem értek a stuffhoz, mit nem lehet hozzá érteni :F de most a sírógörcs és a tömegmészárlás között vagyok hangulatilag... de legalább van 300K értékben számításteknikai hulladékom... Nincs itt PH!-n valaki, aki szgép szerelésből él és nagyon vágja?
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest