Aktív témák
-
Lajtorja
aktív tag
Irtam hogy alap csak 10.7V-t kapott, namos barátnőm 360-as Chieftecjével se kapott többet kerek 11-nél. (lehet hogy nem a táp szar) illetve nem csak a táp mert az én tápommal barátnőm gépe is szarozik... megprobáltam mindent cserélgetni, hogy kiszűrjem mi a hiba... eredmény: barátnőm gépe nem szeretne bootolni... sőt biosba se szeretne belépni. Ez nem az én napom, az a vicc hogy az első gépem kivételével mind magamnak építettem és mindig közbenjön vmi aztán 2-3 évig megy hibátlanul... Szerintem értek a stuffhoz, mit nem lehet hozzá érteni :F de most a sírógörcs és a tömegmészárlás között vagyok hangulatilag... de legalább van 300K értékben számításteknikai hulladékom... Nincs itt PH!-n valaki, aki szgép szerelésből él és nagyon vágja?
Aktív témák
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tesla topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 65W töltő eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest