- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
A lotust kezdem megkedvelni, de ez maradjon köztünk. A Lanciában mégis jobban bízom, mert négykerékmeghajtású, ami az Isten. Illetve olasz autók közül talán csak a Fiatot meg a Lanciát szeretem, a többi az szemét. A játékról is szólva, bőven nagyon faszán lehet vele menni. 2 RAM, 1 JUGGER erősség, és talán 1 NITRO erősség és 1 NITRO hosszúság van rá téve. A lotusra is kb ennyi. Én ezekre az izgága izékre ezt tettem, ez tetszik. Videóra venni már a nagy Nissant se volt könnyű, megnézem, hogy viseli a gépem a videózást a mai napon. Egyelőre alakul még a világranglista, elég foghíjas, de azért odatettem tegnap a Lanciával egy remek futamot multiban, végszónak a 2:56 a college asylumon nem is rossz a teljesen új körülmények közt
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest