Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necroman_Mk2

őstag

válasz sanzi89 #256 üzenetére

1. A lökdösődés megszokás kérdése, de meg lehet szokni. Sőt, nem egyszer fordult már elő, hogy 3. helyről úgy lettem első, hogy az élen járok egymást ütötték :D

2. Ennek részben az az oka, hogy indulásnál jó fordulatnak kell lenni ahhoz, hogy perfekt rajtolj. Sőt, van is egy skill, ami megfelelő RPM esetén kinitróztat téged a rajtrácsról.
    A másik, hogy bizonyos szintek után bejönnek olyan passzív skillek, amivel a kocsi teljesítményét dobhatod meg.
    Ja, és itt egy jobb autó meg nem jelent automatikusan jobb sofőrt is ;)

3. A SpeedBoost a valódi dollárért vásárolható pénz a játékban. Egyelőre nincs sok értelme (hacsak nem akarsz 3-nál több kocsit), de ez szvsz a jövőben változni fog.

(#255) Thunderzolee A mágnest sokan nem szeretik, de én elfogadom a jelenlétét, még ha rám is nyomják. Legalább az élen járó játékosnak se fenékig tejfel az élete (max addig, amíg használja a pajzsot).

(#259) jagada A 240SX-nek ugyanazok a statisztikái, mint a Silviának.
    A képen látható csávó meg vagy hacker, vagy nagyon tud vagy -ami valószínű- csak Single meneteket nyomott.

• Mr.Skynet

senior tag

válasz sanzi89 #256 üzenetére

"Részemről ez a játék ugyan akkora nagy 0, mint a Carbon óta kijött összesn NFS..."
    Ezzel kapcsolatban mondasz valamit ;)

Többiek:
    - igaz azt mondtam T3 alatt már nem fogok kocsit venni, hát mégis vettem egy olcsó 350Z-t, mert túl sokan emlegetitek...A nekem baromira nem bejövős EVO után, a 350Z észrevehetően jobban irányítható mint az EVO. (magánvélemény)
    - A csóró Nissan Silvia viszont rájöttem miért tetszik nekem annyira, baromi könnyű, felkennek a falra és irányítható marad és nem olyan mint egy szikla, hogy nyomom neki -jobbra-balra és hát talán 1 év múlva el is kezd kicsit kanyarodni.
    - Meg ami azt illeti baromira hiányolom a Most Wanted-ből a sok kocsi beállítást, ott ha beállítottam, hogy a kormány mennyire legyen érzékeny, akkor kanyarba akár az oldalamon bukfencezve ki is szálltam a mókuskerékből :DDD World-ben mi történik, nyomom kanyarodjon, erre semmi --- > száll bele a falba nyíl egyenesen :W Kézifékkel meg a lovaskocsi színvonalára lelassul...

Szerintem ha én a pályán 170-nél elrántanám a kormányt, akkor nem lassan oldalazva egyenesen szállnék bele az előttem haladó kamionba, hanem 0,1sec alatt b.sznám neki a szalagkorlátnaka kocsit, vagy egyből az oldalamra fordulnék és még fél km-en át pörögnék az oldalamon. Ebben a játékban a fizika teljesen irreális :( Csak erre meg ne, hogy azt mondjátok, hogy ez nem szimulátor, mert a MW se volt az és mégis jó volt.

ui.: komolyan mondom az tartja bennem a lelket, hogy csak találok egy normális kocsit, ami megfele az úgy tűnik ultra magas elvárásaimnak :U

Új hozzászólás Aktív témák