- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
Úgy mondod, mintha számítana, mit ad hozzá a játék még autó formájában. Elsírod magad meg irigyled az embert, aki kinyitotta a McLaren F1-et , pedig aztán hűha, de nagy élmény, hogy mehet vele az üres pályákoon niemand ellenfelek ellen tét nélküli meccseken. Ajjaj, de kell ám pont most , hogy hajjaj, de kinyissak egy McLarent, amikor már vége a játéknak...
Érted a lényeget? Teljesen felesleges azon gondolkodnod, hogy a másik ember mit nyit. Én már nem is tudom, mit nyitottam, de nem volt értékes.
Mi egyéb tud történni, nálam az, hogy ugyanúgy alig tudtam versenyre bejutni, annyira tele volt minden pálya. Ja, nem.
Üres játék, nonszensz ajándékok, felesleges még birtokolni is, nemhogy sírni miatta vagy irigykedni , mint feljebb.szerk: sírás nélkül csak visszagondolás szintjén írtam a szomszédban, hogy a NFS Shift2-es Suprát szívesen vezettem volna, de így is van 3 egyedi Suprám
-
tupacamaru
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot #21267 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nagyon sok hardveren megoldható lenne a resizable BAR támogatása
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest