Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamerGyuri
senior tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
jaa neem, nem azért kérdeztem. nem szoktam csalózni; ha valami fura történik, legfeljebb nyomni szoktam mégegy futamot, mert akkor én is jobban ki tudom elemezni, mi és hogyan történhetett. ha meg mégis csalt? úgy kell neki. hosszútávon én járok jól, mert én legalább megtanulok jól menni a gyenge autóval is. aláztam már szénné tuningolt verdát, mert képtelen volt megelőzni az egyik szűkebb pályán. hiába bújt mellém, az ívek az enyémek voltak, a fülem pedig kétszer akkora lett, pótolva a visszapillantót. na meg sikerült jól kihasználnom a forgalmat is; kétszer is belerongyolt a szembejövőbe. kéjes érzés tud lenni, mikor azt hallom mögöttem, hogy csatt-csörr, és lemarad a térképen a sárga háromszög...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)