Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nincs értelme, úgy tűnik. De csak azért, mert összekapirgáltam szinte az összes IGC-s kocsit, amit érdemes megvenni...
Erre játszani már nem tudok velük. Már be sem lépek, mert tudom, hogy ha megint kidobna, olyan ideges lennék, hogy befejelném az IPS-paneles lcd-t, és mehetnék a tescoba TN-filmes gagyit venni, min. 2 pixelhibával...
Még abban reménykedek, hogy talán annyi időre be lehet majd lógni normálisan, hogy legalább a szépen megkomponált közel 30 kocsimat le tudjam fotózni, és mutogatni az utókornak majd egyszer...
Én azt hittem, hogy az EA van olyan erős és okos cég, hogy ilyenek ne forduljanak elő, de ezek szerint tévedtem. Vagy, és nagyon remélem, esetleg az lehet, hogy fejlesztenek egy teljesen új online játékot titokban, de nem akarják, hogy szünet legyen annak megjelenése és ennek megszűnése között, nehogy a "semmiben" lógó userek másik game-t keressenek. Majd egyik nap arra lépünk be, hogy no csalók, no bug, minden happy, feljavított grafika, szédületes tájakon tudunk repeszteni... ekkor beleért a kezem a bilibe, és felriadtam...
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen légkondit a lakásba?
- Cyberpunk 2077
- MIUI / HyperOS topik
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Bittorrent topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- több db DELL P2417 full HD 1920x1080 IPS monitor HDMI - gari + számla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox 360 Slim 250GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- PlayStation 4 Slim 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Erre játszani már nem tudok velük. Már be sem lépek, mert tudom, hogy ha megint kidobna, olyan ideges lennék, hogy befejelném az IPS-paneles lcd-t, és mehetnék a tescoba TN-filmes gagyit venni, min. 2 pixelhibával...