- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Nincs értelme, úgy tűnik. De csak azért, mert összekapirgáltam szinte az összes IGC-s kocsit, amit érdemes megvenni...
Erre játszani már nem tudok velük. Már be sem lépek, mert tudom, hogy ha megint kidobna, olyan ideges lennék, hogy befejelném az IPS-paneles lcd-t, és mehetnék a tescoba TN-filmes gagyit venni, min. 2 pixelhibával...
Még abban reménykedek, hogy talán annyi időre be lehet majd lógni normálisan, hogy legalább a szépen megkomponált közel 30 kocsimat le tudjam fotózni, és mutogatni az utókornak majd egyszer...
Én azt hittem, hogy az EA van olyan erős és okos cég, hogy ilyenek ne forduljanak elő, de ezek szerint tévedtem. Vagy, és nagyon remélem, esetleg az lehet, hogy fejlesztenek egy teljesen új online játékot titokban, de nem akarják, hogy szünet legyen annak megjelenése és ennek megszűnése között, nehogy a "semmiben" lógó userek másik game-t keressenek. Majd egyik nap arra lépünk be, hogy no csalók, no bug, minden happy, feljavított grafika, szédületes tájakon tudunk repeszteni... ekkor beleért a kezem a bilibe, és felriadtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 Pro Max natural titanium 256GB
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest