Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spleenszuru #94 üzenetére
Week 1 minden szempontból a legrohasztóbb, anyagi szempontból is.
Ne csüggedj, 3. és 4. héten már dőlni fog a lé, főleg hogyha kicsit bevállalósabb vagy a zsarukkal is. Tehát érdemes minél több eventet kipucolni a térképen, a Heat 5 dacára is. Érdemes minden kocsitípusból minimum 1-1-et fenntartani, hogy minél több versenyt teljesíteni tudj. Minden napszak elején ajánlatos a B és A tiereket először teljesíteni, hogy ne a gyenge autókkal kelljen az izmos, heat 5 ellen elmenekülni a végére.
Nekem volt már a 3. héttől olyan napszakom, hogy 250 ezer dollárt zsebeltem be. Plusz az sem elhanyagolható, hogy sok autót meg tudsz majd nyerni 1-1 verseny alkalmával, minimális anyagi ráfordítással.
Én az onlinet nyúzom már egy ideje, lassan megvan az 50-es szint, de várom a januári nagy patchet, mert nagyon kiegyensúlyozatlan a játékmenet sajnos online.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shadow Of Mordor/GTA 5/RESIDENT EVIL II/CALL OF DUTY GHOSTS/STAR WARS SQUADRONS XBOX ONE JÁTÉKOK!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TECHNOGYM RUN EXCITE 700 Futógép eladó
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest