Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen videókártyát?
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
üzenetére
hát leteszteltem a memóriát minden nem ir hibát a vga memória jó valószinű mert akkor a FurMark és más játék alatt is csinálna hibát de nem csinál Grid simán megy én mindig ragaszkodom a referencia modellhez igy mindegyik vga rendelkezik memória hűtésell nekem de volt anno 4850 esem amin nem volt de az tönkre is ment valószinű játék hiba driver vagy még a win 7 miatt volt ijen a gtr 2 alatt is a 4870 esem csinált ehhez hasonló hibát ott driver hiba volt ,na mejd kiderül valamikor hogy mi a baj

-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
én nyáron újítottam be egy plusz 8centis coolert a házba, ami kiszívja a meleget... ne mondjam mennyit jelentett... tud melegedni az a 9600gt is izomból... főleg nyáron a nagy melegben... odatettem a kezem és rendesen meleg levegőt tolt ki a házból... érdemes szerintem azt a párszáz forintot ráfordítani, mert ér ennyit...
a sátornál én is valami ramdologra gondolok... túlmelegszik, esetleg hibás és szemetel... (jelen esetben sátrat)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest