Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• horvathkrisz

addikt

válasz ChromeX #700 üzenetére

nekem is mw a kedvencem, meg is vettem eredetiben, aztán jól meg is bántam.
    egy kis történet:

Tehát megbántam,legalábbis a netes részét, nincs semmi anti-cheat a szerveren, mindenki 350km/h-val startol így csöppet elment a kedvem így az onlájn harcosoktól, eredeti MW fiókba. R.I.P.

Aztán jött Carbon, nekem meglett a virágbolti verzsön, mondom toljunk egyet neten. Mindenféle gond nélkül fel is engedett szerverre.Az első peccsig nem kért cd-kulcsot a szerver, amit sztem EA direkt csinált, hogy sokan megkedveljék az onlájn játékot (kb. 2hétig tartott ez a dolog).Majd mikor minden warezos kellőképp beizgult, hogy hú de fasza a netes gém, EA kidobta a peccset, amit galád módon 1.2-nek nevezett el. A szervert átállították, hogy mostantól kizárólag csakis az ''egypontkettespeccsesek'' játszhatnak, persze eredeti játékkal. Miért is ne?
    Nos, ez a 2 hét nekem elég volt arra hogy kipróbáljam onlájn és elálljak a vásárlástól, ugyanis mindenki kifogyhatatlan nitróval tolta, ráadásul ezt még pofátlanul megfejelték azzal hogy az EA oldalára kirakták a legjobbakat egy táblázatra, minden adattal, pl. min seb. 350km/h, átl.seb. 350km/h, max. seb.350km/h, elhasznált nitro 250kg, pálya teljesítve 23mp alatt.

Saját magukat röhögtette ki az EA és az a sok baromarcú akinek volt pofája ilyen értékeket felrakni az nfs.com-ra.

Nekem elment a kedvem, pedig szívesen játszottam volna, szívesen megvettem volna Carbont is, mert reméltem az Anti-Cheat -et. hiába.
    Eggyel kevesebb vásárló, Mr. Electronic Arts, eggyel kevesebb...

Új hozzászólás Aktív témák