Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
nekem is ez a túraautós vonal jönne nagyon be, meg amúgy sztem a legtöbb tuning az UG2ben volt mert ott aztán tényleg mindenfélét berakhattál a kocsidba. jah és ha már a carbon ilyen fénycentrikus lett
akkor már berakhatták volna a neonokat a kocsik alá (akár bele) nem nézett volna ki rosszul sztem.
a prostreet meg remélem az eddigi részek előnyeinek ötvözete lesz (amúgy olvasva a hszeket mindenki ezt akarja csak néhányan ezt vagy azt nem akarják) egy szebb grafikával és törésselmegáldva. -
Lev Andropov
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Huhh jajj ne is monddd!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Itt vérzik a szívem el..... Emléxem anno mennyit bajlódtam vele, tejóég.. azzal a 180-as , manuális, tolatos zöld Carrera 4-es cabrios , meg vörös Boxsteres pályán...... régi szép idők...

A Teszt Pilóta mód volt a kedvenc részem benne, végre egy kis irányzat ami mindig is érdekelt!
Bravo NFS: PU
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor már berakhatták volna a neonokat a kocsik alá (akár bele) nem nézett volna ki rosszul sztem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Bravo NFS: PU