- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Plazma TV topic
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danny365 #401 üzenetére
Nem tudom pontosan mennyi energiád van benne a jelenlegi játékodban, én csak feltételeztem, hogy valószínűleg még így is rengeteget kellett bele áldozni. Ezt értettem becsülendő címszó alatt, mindenféle gúny nélkül természetesen.
A játékot meg én személy szerint igen is rossznak tartom, mert azt szerintem azért legtöbb ember látja, hogy itt akkor sem érvényesülne hosszasan, ha több tucat PC-s és konzolos játék árát szórná el a játékra.
Egyszerűen lerí ez a mechanika a játékról, csak a hülye nem veszi ezt észre.Ezért sem teljesen értem ezt, mert azért az EA-nél nem hinném, hogy csak hülyék dolgoznának, ott hogy a pcsába nem tűnt fel ez az iszonyú vontatott és alapjában elrontott és nagyon átlátszó, sunyi koncepció?
Ráadásul ott volt ugye több hónapos bétateszt is. Pffff...Ez a játék jelenleg inkább egy életre szóló, autó menedzselgetős játék, ahol a versenyzés és az azzal járó élmény csak sokadlagos tényező.
Talán így lehetne meghatározni ezt a valamit.Imént sikerült pár napos kitartó farmolás árán a Shelby GT500 motorjához összegyűjteni 22 db conversion dobozt (ezek beépítésével valszeg meg is nyitnám magam előtt a Wild Stallions utolsó versenyét).
Csak hát a beépítés egyelőre nem sikerült, mert ez a művelet 362 000 pénzbe fájna.
Valamiért már nem sikerült meglepődnöm és nem az a baj, hogy ezt az összeget is megint hosszasabban fogom tudni csak össze farmolni (mert egyébként holnapra össze fog jönni ennyi lé, ha időközben nem találok valami nagyon szimpatikust Black Market-en), hanem ismételten a szopatás, amivel szembesít a játék.
Abba meg már bele sem merek gondolni, hogy az ezután lévő alkatrész szintléptetése mennyibe fájna...---------------------------------------------------
@B********: Közvetlen ez előtt az NFS előtt a CSR-re voltam ráfüggve.
Választanom kellett és mivel a CSR már kifulladóban van, ez meg újdonság, ennek adtam meg az esélyt.
Az biztos, hogy a CSR2-t nem fogom elkezdeni, egy életre elegem van a gyorsulásos játékokból azután, amennyi energiám benne van a CSR-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest