Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

válasz Olipapa #3866 üzenetére

Sziasztok!

Sajnos Olipapa írását csak megerősíteni tudom habár az én Königseggem nem fullos 19BP missing yet:)
    Emiatt a 650S-es maxos és azzal tolom a versenyt a Season3 4500SP-vel kezdtem és engem is levitt szándékosan 4386SP-re csak tudnám akik elől vezetnek, hogy csinálják meg az 5300SP-t??
    Azt is olvastam itt, hogy a LaFeri-vel kéne menni, de mivel még az se full*-os így nem használom, de azért gyökérség az EA részéről így kicseszni a versenyzőkkel nem beszélve a Season végén semmit se kapsz csak lehúznak alapból egy szinttel lejjebb! Season2 4860SP-m volt és 4500SP-ről folytathattam a Season3-at GG EA! Ennél még a Tournament is jobb volt! :(

Amikor már 3x győznek le akkor nem értem miért kapok egy Ai(Bot) ellenfelet, ami gyengébb SP-vel jön versenyre és persze lealáz mint a szél, persze itt próbáltam full tuningot felrakni a szekeremre, de így is ott hagynak(közben meg a saját rekordomat is megdöntöm pfff)!! Erről is készítettem képeket! Ma is megcsináltam az utolsó 5-ös verseny etapot erre abból 2x Mikey_M bugyirózsaszín 650S-t hozzák be ellenem, ami tuti bukta! :(

Eredmény:
    SparkPlug Run - Rush Hour - Novato Coast Highway, Sunset:
    1. Mike_M 0:28.59 --> Ő mindig ugyan ezt az időt hozza!!!
    2. Joe007Hun 0:31.15

Amúgy a mostani Tidal Run-t vki elkezdte? Jelenleg a Murcsi-m 744PR-en áll és gondoltam megnézem mit kinál a Kelly's Market hát minden elemért goldot kér pfff :W Készítettem is képet róla ha kell! :)

Meg milyen már hogy az újrajátszási pályakat is alig tudom megcsinálni??? D4E7 --> 0:00.04s marad?! Tehát vágjátok 744PR-el tudok Nitro Rush-t az előbbi idővel csinálni, amikor a D4E9 szükséges 721PR volt!? Hogy is van ez?? :((
    Tudtam hogy nehéz lesz, de ennyire azért nem gondoltam! :(

Megj.: A kocsit tovább tudnám fejleszteni, de látni szeretném a következő napok minimál PR igényét! :)

Új hozzászólás Aktív témák