Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• jojokka

tag

válasz Elmicsi #3838 üzenetére

Nem vitát szeretnék indítani, csak leírnék egy másik véleményt is, amellett, hogy én is kurvanyázok néha, mert viszi az időmet ez a szar, de inkább ez, mint a drogok...

Jó soká találtam rá a fórumra, és már akkor voltak hangok, hogy hát unalmas, meg kiismerhető, meg nincsenek új pályák. És bizony, amikor kezdtem, alig voltak eventautók. Most meg annyi van, hogy kifolyik a garázsból. Nekem az első event a Razor BMW volt, jó sokáig el is jutottam vele, hála az égnek. Aztán befulladt a lendület, és jött az első farmolós időszak, a nagy Nissanért. Aztán a Lambo, és már meg is vagyok. (lennék, de jött a 8. csillag) A 8. csillag nekem is szarul esett, igazi pénzsóvár húzás volt, és hasztalanná tett vagy 30 kocsit.

Viszont! Van egy játékrész, ahol tényleg a többi hülyével mérhetem össze a bénázásom. Hiszem, hogy nagyrészük nem cheeter. Pl ma tuning nélkül, mert lusta voltam, 960PR-es Viperrel elvertem egy tuningolt CCX-et. Bejött, őtt megcsípte a villám, én kikerültem, enyi. Persze érezhetően hullámzó a gép jószándéka, de elfogadom.
    Jött egy rakás új pálya, lehet nyomni azokon is. A Diablo event óta van ez a sokkoló, elég vicces, de az is újítás. (rohadna meg, de újítás).
    Változott az alkatrész raktár hely is.

Igazából élvezhető a játék, kicsit sok az event mostanság, örülnék egy pihisebb időszaknak, de ez van. Lelkesebb nem vagyok, mint eleinte, de még érdekel és leköt a játék. És igen, hajlandó vagyok farmolni naphosszat a szar BP-ket, hogy utána farmolhassam a szar alkatrészeket is, mert valahogy még nem untam meg.

Új hozzászólás Aktív témák