- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
jojokka #3847 üzenetére
Igen én is osztom véleményed azért is vagyunk itt ill. én szeretném végig vinni az összes kocsit full csillagra, de hát félő hogy az még 1év legalább, de majd meglátjuk!
Én is kb. akkor végeztem a többségével amikor bedobta hogy na akkor még 1 csillagot ráteszünk akkor elég pipa lettem mert épp elértem és begyűjtöttem a BP-ket erre újra ehh!
De bízom benne, hogy csak meg lesznek azok is nemsokára.Kérdés a fekete alkatrészek hova kellenek amiket Tuner Trial-ban szereztem a Huayra-val Black Edition rész? Gondolom a Epic Parts-ok után kell majd?
Amint meg lett egy tuningolható kocsim megjelent egy Tunning Tools is a Tuner Trial-ban annak örülök, mert különben csak pénzért (néha 30goldért a fekete piacon) tudok vásárolni, de így erre sincs szükségem, mivel Legendary kártyánál 1200kulcs+50000$-t kapok per verseny!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- További aktív témák...
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest