Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
Mélyen nem szeretnék belefolyni a vitátokba, de ő ezt írta:
"De milyen Dupla píros??..Ember te aztán megtudod Külöböztetni a színeket.
"
Úgy érzem, ezzel nem arra tett finoman utalást, hogy számolni ne tudnál...De nekem aztán igazán mindegy... Abban a nagy sötétben, ahol az az utóbbi kép készült, annyi, de annyi látszik az autóból, hogy ... na...
Vagy lehet, az zavart meg, hogy valszeg néha beragad a shift-je ... ezért azt hitted, a "Dupla" volt a mondat kulcsa ... pedig a következő mondat azt mondja, hogy mégsem.

(#2049) horyk: Még egyszer! Az engem annyira, de annyira hidegen hagy, hogy kinek mi tetszik, hogy csak. De ahogy már ezen marjátok egymást, na abba szóltam bele...
De már bánom! -
sunci_02
aktív tag
Nem azért. X360-on sokáig elvittem, és nem tetszik. Nincs MW feelingje, azt nem tudtam abba hagyni ezt meg megunom 10 perc után. Számomra olyan mint a Far Cry2 az 1 isten volt anno ez a kettő meg FPS Gta klón. Van ez így nem kötnek le egyes játékok.
Csilii-villi-gagyi-összedobott, marketing játék. -
Integrale
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nyaralás topik
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mocskos szinten csal a gép, nem lehet valahogy ezt kikapcsolni? persze így érdekes, na de mindennek van határa