- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
ááh, szerintem ő el van átkozva, nem lesz neki már sose. Csórikám...
A Jazz-nek örülnék, ha legatyásodik a Boston, akkor nekik szurkolok jövőre, őket birom.
Persze, a Magicnak nincs nagy esélye szerintem sem, csak viccből irtam az előzőket. Reálisan tényleg egy Jazz/nemtomki keleten lehetne a mostani két "nagy" helyett.
Szerintem a Lakersből kifogy mostmár a szufla. Idén is Kobe vitte el őket a hátán, bár Gasolnak voltak villanásai, meg itt a legvégén Artest (bár nála az az érzésem, csak mákja van, lehet rosszul érzem).Most simán el tudom képzelni, hogy lesznek nagy vltozások. Mindenesetre nagy érdeklődéssel fogom sasolni a kis táblát amit az nba.com-on dobtak össze.
Persze a legjobb az lenne, ha a Boston kihúzna még egy évet, hátha majd most... Csak bajnoki címmel illene az öregeknek távozni. Megérdemelnék...
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest