- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentimp
csendes tag
Sziasztok) Páromnak van egy M500-a. Megcsináltam a fentebb leirt adat tároló forditást. Ujrainditás után a telo a pulzáló MIZU logónál megáll és nem lép tovább
felraktam sd-re ezt az M500_V14.zipet, belépek az elején a majdnem recovery menübe, ott install zip from sd card, megadom neki a fájlt. 1-2 percig install...-t ir, majd ujrainditást kér és ugyanugy megáll a pulzáló MIZU feliratnál
Segitsetek mit tegyek!
-
Pajoz
őstag
Rég kerestem már rá erre, mert nem volt rá szükség. Egy gyári alkalmazás jogosultsága így néz ki Total Commander-ben:
Így kellene berakni egy fájlt. De ha odexelt az app akkor nem nyerő!
És mivel ezekre a telókra nincs custum ROM és Dex, nagyon nehéz berakni a megfelelő fájlokat betolni a megfelelő helyre -
viktor101
újonc
lucky patcher el szedtem ki a licensz ellenőrzést de megmondom őszintén nem tudom hogy ez okozta e az igazi problémát. Sok Navonosnak van ez a problémája hogy nem megy a play. a system/app mappába miért nem tudok másolni? azt olvastam hogy tegyek oda 3 apkt hogy újra tegyem a playt de már ott meg vagyok lőve.
-
frenk74
tag
Ezt a módszert már néztem, de mivel az m502-n alapból nincs ilyen fájl (más telefonokon van) nem szeretném egy más telefon fájljával megküldeni. Ha esetleg letérdel tőle, és többet nem indul, mert belepiszkáltam a tárhely leosztásba, lehet nem lennék boldog. Ezt még újratelepíteni sem egyszerű annyira nincs támogatottsága.
-
frenk74
tag
Gyári hiba a nagyon kicsi nem megfelelően bővíthető tárhely . Ezzel már a tervezésnél, gyártásnál tisztában kellett lenniük. Szerintem tárhely nélkül nem sokat ér egy okostelefon. 1 Gb tárhely kb semmire sem elég. Nem akarok megsérteni senkit, de ez a teló ebben a formában egy nagy nulla.
-
frenk74
tag
Az lenne az SD SWAP. Fel szeretném cserélni a belső tárhelyet a külső sd-vel, mert nagyon kevés a hely és sokszor kiírja a gazdájának, hogy nincs elég tárhely nem tud telepíteni. ( a fő ludas a face app, ami másodpercek alatt képes több 10 megát hízni, még úgy is ha nem jelentkezik be, sajnos ragaszkodik hozzá) Samsungon már nem egyszer megcsináltam, de most gondban vagyok.
Egyébként alig van rá telepítve valami, így viszont szinte használhatatlan. -
frenk74
tag
-
Igaz ugyan, hogy a factory mode nem túl sok dologra jó, egyre azonban igen: legtöbb mtk esetén van adb elérés.
És ha van adb elérés, akkor egy
adb reboot recovery
paranccsal megnézhető, hogy van-e rajta recovery. Onnan pedig már lehet facotry reset.
MTK telefon esetén eddig nem láttam még olyan telefont, amin ne lett volna recovery.
Előfordul, hogy a recovery kezdőképernyője egy szép triangulum felkiáltójellel, azonban innen tovább lehet lépni valamelyik gombbal (vagy a 3 soft gomb, vagy a 3 hardvergomb közül valamelyik, ez telefononként eltérő).
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Formula-1
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest