-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reamor
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni pár kérdésben:
- Vodafone-nál van-e olyan tarifa, amely másodperc alapú?
- Hogyan lehet megtudni, hogy jelenleg milyen tarifája van az előfizetőnek (feltöltőkártyás)?
- Vodafone 100 Plus Surf tarifánál ha hálózaton kívülre küldök sms-t, vagy túllépem bármelyik limitet, akkor azt rászámolják a 4000 Ft-os havidíjra, ugye?
- Ugyanennél a tarifánál a havi 100 MB átlépése után lassítják a sebességet: ez azt jelenti, hogy abszolút nem lehet netezni ezután, vagy lehet, csak nagyon lassan. Ennek van díja?
- Előfordulhat-e fenti tarifánál, hogy egyszercsak 10-15 e Ft-os számlát küldenek a net miatt? (esetleg túlforgalmazás miatt?)
- Nokia 5230 Navi fenti tarifánál 990 Ft ha jól láttam. Ez szerintetek is jó?
- Mobilweb napijeggyel mi a tapasztalatotok? Jól működik? Az korlátlan netet biztosít?Bocsi ha hülyeséget kérdezek, nem vagyok nagyon hozzáértő.
Köszi
reamor
-
reamor
csendes tag
Köszi a gyors válaszokat!
Melyik lenne az a tarifa, amelyik másodperc alapú? Én nem nagyon találtam.A hozd vissza régi készüléked akcióban a Nokia 6303i ezüst (fehér) telefon 16.990 Ft ért van, ez vajon miért van, mikor más színben 26.990 Ft körül van. Ezen is lehet netezni? Net területén mivel gyengébb mint a Nokia 5230?
Ha jól látom, akkor ennek még a kamerája is jobb, mert 3,2 megapixel, míg a Nokia 5230-asé 2 MP.Igazából netezni csak ritkán fogok rajta, de azért szeretném, ha az e-mailjeimet meg tudnám nézni rajta, ha nem vagyok otthon.
Köszi a válaszokat!
-
reamor
csendes tag
Ez a C-5 ez szintén Nokia?
A Symbian az mi? -
reamor
csendes tag
A Samsung Galaxy 3 az az i 5800 galaxy 3? Tényleg nem rossz!
Köszi -
reamor
csendes tag
Ha jól látom, akkor a Samsung Galaxy 3-on van Wifi. Ez azt jelenti, hogy ha van valahol a városban, stb. wifi hálózat, - vagy mi - akkor ott nem szed le a netezésért pénzt a voda?
A telefon az érzékeli, hogy van hálózat és kapcsolódik? És ha esetleg olyan csomagom van, amiben nincs net, akkor ott tudok netezni, ahol van Wifi?A Nokia 5230 Navi-ban nincs ilyen, ugye?
Köszi
-
reamor
csendes tag
Szerintetek Nokia 5230 Navi, vagy Samsung Galaxy 3? (vodafone-nál vagyok)
Köszi a véleményeket.
Üdv:
reamor
-
reamor
csendes tag
Oké. Köszi.
-
reamor
csendes tag
válasz Grande Ale #13362 üzenetére
Szerintem is.
Ezeknek az okostelefonoknak az akksija meddig bírja? Ha csak telefon, sms megy?
De az se sok!Köszi
-
reamor
csendes tag
Sziasztok!
Január 20-án rendeltem neten telefont a Vodafone-tól, és még nem érkezett meg. Van valami info arról, hogy mennyi idő alatt szállítják ki? (azt tudom hogy elvileg 6 munkanapon belül)
Köszi
-
reamor
csendes tag
válasz opelastragsi #13488 üzenetére
Megtörtént. Ott is 6 napot mondtak.
Köszi a választ, megjegyzem ezt az e-mail címet.
-
reamor
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete van új előfizetésem, és új számom a Vodafone-nál.
Ma jött egy sms a 17601-ről, valami társkeresős témában. Sajnos véletlenül válaszoltam rá egy üres sms formájában. Pedig nem akartam, csak megnyomtam véletlenül a küldés gombot. :-(
De én nem rendeltem semmi ilyesmit, gondolom valami emeltdíjas hülyeség.
Lehet hogy az új számomhoz kapcsolódik valamiképp?
Mit tegyek? Valakinek valami ötlete?
Nem akarok emiatt fizetni, mikor semmi közöm hozzá.Köszi
reamor
-
reamor
csendes tag
válasz mukibuci #13584 üzenetére
a 17601-re elküldtem a STOP szót, utána visszaírtak, hogy a szolgáltatást kikapcsoltuk.
remélem hogy ennyiben is maradunk.
(erre sem én fizettem elő, csak valahogy jött). Nem is akarnék ilyen hülyeséget csináni, hogy emelt díjas sms-re regisztrálni.Köszi a gyors segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs