Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
fazr
senior tag
válasz
Tappancs2001 #21176 üzenetére
Kapni fogsz emailt és sms-t ha kész a számlád.
-
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee #19134 üzenetére
Igen, én ezt írtam, de te nem.
Mivel amit johnniiiiiii bemásolt, nevezetesen a "9.2.4. Az egyoldalú szerződésmódosítással kapcsolatban az előfizetőt megillető jogok" és a "12.5.2. Határozott idejű Előfizetői Szerződés rendkívüli felmondása" pontokat az aktuálisan érvényes ÁSZF szerint kell figyelembe venni, de te mégis azt írtad erre a hozzászólására válaszolva, hogy "De Nekünk az lesz aktuális, ami július 1-től érvényes..".
#19136) hackeeeee
Mi történik ha az is változik? A mostani és a június 6-tól érvényes ÁSZF-ben még így van, ezért ez számít. Ráadásul a lényege egy törvény, amit nem a szolgáltatók szabnak meg. -
fazr
senior tag
válasz
hackeeeee #19132 üzenetére
Akkor csak én gondolom úgy, hogy mindig az érvényben lévő ÁSZF érvényes?
A július 1-től érvényes ÁSZF ebből a szempontból csak arra jó, hogy változásokról kiderüljön hátrányosan érinti-e az egyes előfizetőket, vagy sem.
Az a bizonyos 15 nap pedig az sms érkezésétől számít.
-
fazr
senior tag
Mi van akkor ha a tarifahűségem lejárt, de még hátra van közel 1 éve a telefonvásárlás miatti hűségidőből? Úgy értem ebben az esetben át lehet lépni flottába?
-
-
fazr
senior tag
Nokia Messaging-el kapcsolatban lenne kérdésem.
Húgom tegnap beállította Nokia E71-en a gmailes emailcímét és tökéletesen működik.
Az érdekesség csak az, hogy mobilinternetje nincs és wifi-re sincs csatlakozva.
Úgy hallottam van havidíja, de a Vodafone oldalán csak annyit láttam, hogy adatforgalmat generál, de pénz nem vett le és mobilinternet híján adatforgalmat sem generálhatott.
Szóval az érdekelne, hogy mégis hogyan működik?
Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest