Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
BLUE TORNADO #12296 üzenetére
Az hogy nehezen lehet bedugni meg ki,minden más töltömnek normális a dugvilla.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #12209 üzenetére
Javítottam rengeteg ilyet, kb 5 éve befejeztem, írom ezt azért, hogy nem lehetetlen feladat. Egy jó műszerész pillanatok alatt kicseréli. Az alaplapon amikor kiszeded a kijelzőt, a jobb felső sarokban van,ott ahol a táp csatlakozó konnektor csatlakozik az alaplappal. Nagyjából egy gombostű fejnyi az egész.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #12207 üzenetére
Szia!
A nyomtatott áramkörök legnagyobb ellensége, amikor földelés nélkül nyúl hozzá valaki. Nálad is ez történt, a háttérvilágítás ellenállása kiment. -
darkmore
tag
válasz
BLUE TORNADO #11618 üzenetére
Nem ismerem tökéletesen itt a szabályzatot, de én amellett szoktam kardoskodni, hogy az okosítás még nem warez. Lehet azért kell neked az okosítás, hogy a saját LUA scriptedet futtasd a gépen.
Más kérdés, hogy az OFW gondolom jogvédett és mondjuk ezzel történik visszaélés, hiszen egy módosított verzót használsz fel belőle.
Pl.: Predator filmet, nem rakom fel a googledrivera és mindenkinek megosztom a linket, mert egyértelmű warez, na ha én mondjuk leülök és végigszinkronizálom az egész filmet, akkor az egy módosított verzió lesz, de hát ez megint csak visszaélés (erről a youtubeon nagyon hosszadalmas viták vannak, hogy pl.: mikor számít egy játékbemutató tartalom lopásnak, vagy saját szellemi terméknek és a játék kiadók összevissza döntenek, ált.: negatív kritikát töröltetnek, pozitívat nem bántanak...).
Tapasztalat, hogy a SONY egy rendszerfrissítésnél min. 10 A4-es oldalnyi szöveget görgettet velem végig mire OK-t tudok nyomni, szerintem szépen körbeírják ők, hogy ejjjnye bejnye, sőt van benne olyan rész is, hogy bármilyen fura, hogy a saját megvásárolt géped van a kezedben, DE akkor sem rakhatsz rá módosított dolgokat, ezt annó jó le lett zongorázva Dark Alex-el, meg Wololo-val.
Lényeg a lényeg: küldtem privátot!
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #11616 üzenetére
A topik szabályzata szerint itt tilos bármiféle Warez téma. Próbálgatom sugallni folyamatosan, hogy ez az. Ezt kérlek ne itt!
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #11614 üzenetére
Nem tudsz lemásolni semmit amit használni tudnál. A többiben google a barátod.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #11612 üzenetére
Szia!
Nem fog megmaradni ha ráteszed. A psp-n keresztül simán letöltöd, és sorban leírja, hogy mit kell tenned. A lényeg, hogy legyen feltöltve az aksid. -
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #11608 üzenetére
Szia!
Valószínű duplán van csomagolva. De!! Ez már warez téma, és itt sajnos ez tilos. -
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #11209 üzenetére
Szia!
Szerintem proci kontakt hiba, persze rá lehet fogni program hibára is. Tartsunk szavazást. -
nissancoupe
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10825 üzenetére
Csak a gyári.!
-
Prime110
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10825 üzenetére
Azt kötve hiszem, hogy Xbox Classic-hoz jó lenne a PSP vagy bármi más nem Xbox Classic olvasófej...
-
ronin6_73
csendes tag
válasz
BLUE TORNADO #10794 üzenetére
Hátha tudok segíteni : http://pspjatek.wordpress.com
-
Prime110
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10802 üzenetére
Pont ez volt a gond, a PD-tól mindenki azt várta volna, hogy _legalább_ egy PS2 konverziót kapunk, a PSP képes lett volna rá, hogy kijátssza magából azt a komplexitást, ehhez képest kaptunk a nagy semmit.
Jah, de ne legyünk elégedetlenek, mert ugye a PSP verzióban megszerzett kocsikat importálni lehetett a GT5-be PSP-ről, ezt tudta összekalapálni a PD.
Nekem is itt van a polcon eredetiben, de mellett van GT5-öm is PS-en, nem kérdés, hogy melyikkel ülök le előbb játszani, talán majd a Vita, ha másfél év múlva jön a PS4-es verzió a cross-play-re hangsúlyt fektet a PD.
-
Prime110
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10800 üzenetére
Sajnos az egész port gyenge, kár volt a GT-t megcsúfolni ezzel a PSP-verzióval, semmi sem maradt benne a valódi GT-ből, így a tuningolás sem, marad a körverseny, GT-mód nélküli végtelen szerencsétlenkedés...
-
D@reeo
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10794 üzenetére
Itt keress rá a küldetés nevére. Részletesen le van írva, mit kell csinálni.
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10744 üzenetére
Akkor is az a gond, kiveheted ötvenszer is. Ez szerelés.
-
nissancoupe
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10744 üzenetére
Küldheted javításra. Szia
-
Mosuka
aktív tag
válasz
BLUE TORNADO #10742 üzenetére
Valószínű, a joy-al van a gond.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #10611 üzenetére
Az elég warez.
-
VoidXs
nagyúr
válasz
BLUE TORNADO #10609 üzenetére
Ha eredeti a játék, akkor a PSP/GAME mappába kell rakni. Ellenkező esetben olvasd el a topik címét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- iPhone topik
- Kuponkunyeráló
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest