Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egér probléma
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lastmohican2
tag
Sziasztok!
Új vagyok a szakmában (iskolában rendszergazda). Van egy Win Server 2008 R2 standard szerver gép, s ezen szeretnék hálózati monitoringot futtatni, ami mutatja a hálózaton lévő eszközöket, illetve az általuk használt forgalmat, esetleg a megtekintett oldalak listáját. Nem tudom, hogyan és merre induljak e témában.
Egy hasonló progit találtam wireless network watcher néven, de sajnos Ő nem tud forgalmat mérni.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
lastmohican2
tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, s a munkakörömben is. Egy általános iskolában vagyok informatika tanár + most már rendszergazda is. Elég egy kesze-kusza állapotot vettem át. Jelenleg a gépek védelméről szeretnék informálódni. Az iskolának nincs liszensze egy vírusírtó szoftverhez sem. Az lenne a kérdésem, hogy a MSE elég vagy tudnátok más ingyene vírusírtót a gépekre? Tehát a MSE+Windows Firewall+ folyamatos frissítés+UAC maxon+nincs rendeszergazdai jogosultságuk a felhasználóknak elég?
Avagy tehetnék még lépéseket a nagyobb biztonság felé. Gondolkoztam biztonsági mentések készítésén is csak ahhoz egy jól felépített Windows kéne összedobni.
Bármilyen javaslatot szívesen fogadok ez ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Adobe Lightroom topic
- Programozás topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest