- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Microsoft Surface
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolom89
senior tag
Hali
Bőviteni fogom a ram-ot a gépben. Ezer éves Kingstone fury 2x8 2133 ramok vannak benne, xmp profilt bekapcsolva 2400mhz mennek gond nélkül 16os időzitéssel.Na most amit nem tudok hogy érné meg a bővités pontosan, ha veszek fury 2666mhz ramokat 2x8gb kittet és visszábbveszem a régi ramok sebességére akkor a dual chanel megmarad?
Vagy ne is szórakozzak és egyből vegyek 2x16gb új ramokat és kész?
Na ennél a verzionál még van egy olyan amit nem tudok.. a gépem B365 alaplap és i7 9700 procival max 2666mhz ramokat kezel max és itt jön az hogy olyan létezik ha pl 3000mhz cl16os ramokat veszek azokat visszább venni 2666-ra igy a cl16is lejebb ugorna gondolom, de hogy ennek van valami gyakorlati haszna? Csak mert ugyan egy árban van kb a 2666mhz cl16 és a 3000mhz cl6 fury ram-ok is.“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Zolom89
senior tag
Játékok miatt, leginkább mostanában Warzone van bármi értelme 16gb ram fölé menni?
ha megvan nyitva a Chrome 14gb használt van maximum, de azt nem tudom h csak azért használ ennyit mert ennyi van és nem akarja tele túrni teljesen vagy ennel nem is kellene neki több..“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Zolom89
senior tag
Hali, egy kis segítség kellene ram fejlesztésben.
most egy hyperx fury 2x8gb 2111mhz cl14 időzítéssel megy. Jó régiek már, a gépet fejlesztettem ezek még a régi ram-ok.
Új gep i5 9400f, alaplap meg egy gigabyt b365 aurola elit.
ugye a lap meg a proci 2666hz ramokat támogat max, és itt jön a kérdés hogy érdemi előrelépés lenne egy 2666hz ram cl13-as időzítéssel játékokba? Számokban ez mit jelent?Konkrétan egy hyperx Predatort néztem ki de ez már részletkérdés.
És ahogy olvasgattam a fórumot láttam olyan infót hogy vehetnek 3600mhz ramot amit vissza lehet húzni 2666ra de jobb lesz az időzítés? Alaplapom támogatna ilyet stabilan vagy nem éri meg kiserletezgetni sem?“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Asszociációs játék. :)
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Projektor topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Digitális Állampolgárság Program
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest