- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kompakt vízhűtés
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
bazsadia
üzenetére
Szívesen válaszoltam.

Az alaplapod milyen legyen??, én sem tudok igazán dönteni ezek közül.
A lényeg hogy miért is nem tudok igazán dönteni, gépem már régi config és jól is működik most és amire kell arra jelenleg bőven elég.
Ami a fontos tényező alaplapod milyen legyen??, ha játszani is akarsz és stabil gépet is szeretnél, biztosan mindenképpen nagyon nagyon fontold is meg hogy melyiket választod.
Szerintem saját véleményem és tapasztalatom alapján, Msi és Gigabyte alaplapot választanék, mert ők jó és megbízható minőségűek, aszt kapjuk amit a support oldalakon írnak, de érdemes más fórum oldalakon is utána olvasni mielőtt vásárlába fogsz...
A döntés jóga feltétlenül csakis a tiéd lehet hogy mit vásárolsz is meg.
Ennyit tudtok látatlanban mondani, érdemes megfontolni hogy Msi és Gigabyte alaplapok közül melyiket is veszed meg..................... -
IstvánLászló
őstag
válasz
bazsadia
üzenetére
A specifikáció elképzelhető simán, nem hinném hogy csak a dizájn miatt más a színük a rammoknak.
A lényeg én GEIL rammot használok jelenleg és van különbség, színük is más lehet és kinézetük is.
A lényeg 800Mhz- töl 2100Mhz -es típusok is léteznek, kinézetük erre hívja fel a figyelmet mindenkinek a számára, a minőség vitathatatlanul több mint jó...
Ennyit tudtam hirtelen segíteni de vannak itt hozzáér többek is nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

fudi2002