- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Thermalright tulajok topikja
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgonc83
tag
Szia. Az èn lapomon pèldául csAk egy fül van felül alul nincs ès szintèn alig birtam belerakni a memoriát, fèltem hogy eltöröm a zsirújj lapot.
Ilyesztő de tènyleg határozottan erővel kell betenni de ne idegből,folyamatosan növekvő erővel ès bepattan,amuyg ezak a lapok is sokkal erösebb anyagbol vannak már -
en ebbol a rambol heti 10et adok el :) es eddig 1nel sem volt ez. Ne egyszerre nyomd. elsonek alul, aztan felul. igy nem 288db erintkezon kell atnyonnod, hanem kb felen. Tehat fele akkora ero eleg, mintha egyszerre nyomod...
Azt tudom meg elkepzelni, hogy nem nyomod elegge. Neha meglepoen nagy ero kell hozza, nem tudom mi fuggvenye...
En heti 10 gepet epitek, idestova lassan 20 eve, de ilyenbel meg nem talalkoztam.

az utolso kepeden pl tisztan latszik, hogy nincs a helyen a ram... Erintkezok feljebb vannak, mint kellene... Igazitani kell, es kesz is.
-
-
Elég régóta

De mitől nem megy bele?
Milyen lapról van szó? Esetleg egy képet mutass már, hogy mi a helyzet, mert ugye a ramon a vágás is direkt nem középen van, hogy véletlen se tudd rosszul belerakni, és ha jól próbálod belehelyezni akkor annak biza ha DDR4-es lap akkor bele kell, hogy menjen
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Bestbuy játékok
- Anime filmek és sorozatok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002