- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz
ViBo77
üzenetére
Nincs is más rádugva, csak ezek, sőt VGA sincs benne. Lehet valami az IGP részénél döglött meg, vagy hogy közösködik az L3-al és az szopat... pl van hibajavítás SB-nél, de lehet csak a CPU rész munkájánál dolgozik. (bocs laikus vagyok e téren)
Tápot próbáltam más gépben, illetve saját Corsair HX 620-assal is néztem azt a gépet.
Holnap jön a masina, csak minél kevesebb szereléssel szeretném megúszni a dolgot..
-
szacsee
nagyúr
válasz
ViBo77
üzenetére
Gar előtt kingmax volt, most QVL-es Kingston, ezért nem értem... fagyni viszont most is fagy.
A tesztelésben meg ugye a legszebb, hogy a backplate-s hűtőmet nem tudom áttenni a a H61-es lapra, vagy ha igen a deszkámat ki kellene vennem. Elég a hűtőt levenni és a procikat megcserélni az is meló, én viszont úgy emlékszem, hogy az én deszkámban is rosszalkodott.... de holnap kiderül. Csak ugye hiába az erőfeszítés, hogy ne legyen annyi melója a szervizesnek, ha visszaküldik, hogy náluk jó.
Ram, lap és proci is ott volt tesztelésen. -
04ahgy
nagyúr
válasz
ViBo77
üzenetére
Ha a gyári paramétereket rendben hozza, és éppen nem hibás, akkor teljesen rendben van, és frankó.
(#34123) [E]Storm: Hivatalosan valóban 1066Mhz-ig kezeli, a felett az uncore frekvenciáját is növelni kell a gyárilag 2133MHz-ről 3200Mhz-re. Emiatt magasabb QPI/VTT feszt kell adnod és jobban hűteni. A RAM-ban levő X.M.P. profilt töltesd be az alaplappal, akkor automatikusan beállítja optimális értékekre. A tunin miatt azonban nincs garancia a stabilitásra, de 1600-on nem szokott gond lenni még.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pánik a memóriapiacon
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Több darab, 2-4-8GB DDR3/DDR3L 1333 - 1600Mhz-ig
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR4 3600MHz CL18 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A tesztelésben meg ugye a legszebb, hogy a backplate-s hűtőmet nem tudom áttenni a a H61-es lapra, vagy ha igen a deszkámat ki kellene vennem. Elég a hűtőt levenni és a procikat megcserélni az is meló, én viszont úgy emlékszem, hogy az én deszkámban is rosszalkodott.... de holnap kiderül. Csak ugye hiába az erőfeszítés, hogy ne legyen annyi melója a szervizesnek, ha visszaküldik, hogy náluk jó.

fudi2002