Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exodion

senior tag

válasz fudi2002 #63512 üzenetére

igen ez az XMP profil adja :D (pver532g70c38kw - hynix a HA minden igaz de hogy hol talaltam meg arra mar nem emlekszem).

Lentebb vettem 512-re a tRFC-t de lett egy kis windows corruption-om (gepet kikapcsolva ARGB1-es headeren a CPU cooler fele pirosan vilagit a fele off), az alaplap START/RESET gombjainak ledjei windows shutdown-ra off state-ben maradnak (bar ennek orulok). Windows store appok megdoglottek. Igazabol semmi olyan amit egy sfc /scannow meg egy Dsim nem pakolt helyre. Kell egy dedikelt windows ezzel jatszani.

Maga a ram azokon a beallitasokon max 63c-s volt a 13ora y-cruncher vegere (de hogy mikor ugrott meg azt nemtudom mert aludtam amikor neztem akkor 48.7-51.3 kozott mozgott). Amikor a 7900XTX elkezdi tolni magabol a jo forro levegot akkor viszont :). Fekvore modolt O11Dynamic Evo hazben vagyok, vizhutes 1-2honap mulva. Addig eleg semmilyen az airflow.

Tervezem elorol kezdeni de most eloszor inkabb az FCLK-t huzom fol 2133-ra, annak menni kene a 6400MT/s -hez (elvileg 2:3 jo arany ezeknek a ryzeneknel vagy kitudja).

Új hozzászólás Aktív témák