- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Speed® #50457 üzenetére
Nem, ez egy másik ram, amit apron adtak az új confighoz. Szerintem már a srácnál is lent volt, de nem foglalkoztam vele, mert árban csak töredéke volt a gépnek, és amúgy is alkudtam. El akarom adni, mert szutyok, legalábbis nem az a szint, mint a g.skill tuning ram, amit most rendeltem. Nem látszik rajta sérülés, meg egyébként működik. A hővezető ragasztóra azt írják, hogy nem jó, mert az epoxi ami benne van nem valami rugalmas, és a hőtágulástól hosszú távon letördelheti a chipeket. Szilikonos tömítő ragasztókat írtak külföldi fórumokon, de azoknak meg nem lehet valami jó a hővezetése, meg nem is nagyon találok itthon. Gondolom nem azonos a sziloplaszttal, ilyesmi [link]. Írták páran, hogy pillanatragasztózzák 4 kis helyen, közé meg hővezető paszta. Hát én fix, hogy nem tennék rá pillanatragasztót. Most azon agyalok, hogy veszek szilikonos ragasztót, aztán megpróbálom azzal hasonlóan a 4 sarokban megfogatni, középre meg teszek pasztát, aztán csak nem folyik ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest