Hirdetés
- 

PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Majkel27
csendes tag
válasz

El Kebir

üzenetére
						Köszi a választ!

A procitól mindenképp meg kellett váljak, az alaplaptól is,ezekkel együtt meg ment egy ram is, és sikerült nagyon jó áron szereznem egy ilyen lapot, azért lett ez. Tehát bőven elég lenne az 1333-is, azt mondod? Egyik embertől azt hallom hogy ég és föld, másik meg hogy szinte semmi különbség.. ezért is vettem value ramokat, pénzkidobásnak tartottam volna jobbat venni,de most mindenképpen akarok egy párat és gondoltam utána járok mi az igazság. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - Assetto Corsa Rally
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Yettel topik
 - WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
 - Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
 - Fitbit Versa 4 okos óra

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002