Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• JHONNY 79

aktív tag

válasz Picturemaker #27235 üzenetére

Sajnos 1333 Mhz Geil memóriák nem voltak a listában de a most jól működő Kingmaxok sem.DDR2 memóriáknál nem volt ekkora kompabilitási probléma,ritka volt hogy egy lappal nem ment a memória.Ebből kiindulva vásároltam be.A memory support list meg elég szegényes szokott lenni,nyílván nem teszteli le az összes gyártó memóriáját a lap. gyártója.Az ember ha meg vesz egy drága,minőségi memóriát elvárja hogy rendesen működjön.Én egyébként egy adott kombóra írtam a véleményemet.Viszont ha már ajánlott ramok listája mutatnék valamit.[link] ez volna az alaplapom,a specifikációknál 1666 Mhz a maximum órajelü memória amit támogat a lap oc-val.Viszont a memory support listában van 2000 Mhz-es memória is!Egy átlagember ezt simán benyalja.Kíváncsi lennék milyen procival tesztelték a lapban azt a memóriát?!Azt a listát szerintem el kell felejteni,márt csak azért is mert a prociban van a memóriavezérlő és az AMD 1333 Mhz-ig garantálja a stabil működést,felette tuning ami vagy működik vagy nem.Elárulom hogy az 1600/cl8 Geil memóriák ott vannak a listában,mégsem működnek hibátlanul,rengeteg panasz van rájuk.A Corsair memóriákból meg a DHX verziók problémásak.Természetesen előfordulhatnak egyedi problémák hogy egy adott lapban valakinél működik,valakinél meg nem a memória de itt nem erről van szó,túl sok a panasz.

Új hozzászólás Aktív témák