Hirdetés
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
Gondolom (szóval ez csak tipp a részemről), hogy az eddig mért statisztikákat mérlegelik, és ha nincs aktív internet kapcsolat, akkor ezt az előre betáplált statisztikát veszi alapul a program.
Most olvastam el a Sygic support-os cikket, valóban aktív internetkapcsolat kell. Viszont az nem lenne rossz ötlet, ha amit mondtam - az átlagos statisztikák használatát - hasznosítaná a program.

Amúgy én is úgy vettem ki ezt a Sygic progit, hogy inkább telefonra szánják és nem GPS-re. "Hagyományosabb" GPS-re inkább szerintem az iGO javasolt, már csak a tradicionálisabb kezelőfelülete miatt is. Na mindegy, nem szeretném tovább offolni a témát.

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- alza vélemények - tapasztalatok
- rx 9070 xt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen routert?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest