Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Upo

addikt

válasz holozis_HUN #12207 üzenetére

Driverből nem az a kincs ami a legújabb, hanem az ami jól működik. Lehetnek benne a gyártó által módosított apró konfigurálási finomságok amik a generic driverben nincsenek, bizonytalanabb működést, összeakadást is tudnak okozni. Például én is jártam úgy, hogy acer notin az inteles sata driver miatt a wifit eldobálta, wifi ikonon egy piros X-et dobott, újraindítás után egy darabig ment. Az acer-től letöltött saját sata driver telepítése egyből megoldotta a gondot, bár verzióra régebbi volt. Na ezt a te kis driver bVzizód biztos visszacserélte volna a generic újabbra. De lehetne hozni sok más példát (hangkártya driver, card reader driver, stb...).
    Véleményem szerint egy jól működő rendszeren maximum a vga drivert lehet érdemes frissítgetni, ha a játékok miatt szükséges. De nehogy már fel kelljen telepítenem egy programot mert nem vagyok képes az nvidia.com-ot vagy az amd.com-ot megtalálni... Az nvidia driverben ráadásul be lehet állítani, hogy ellenörizze a frissítéseket, és frissíteni is lehet vele. AMD-t mostanában nem próbáltam, de lehet hogy ott is van ilyen.
    A többit meg békén kell hagyni ha működik. Ajánlom figyelmedbe a murphy törvénykönyvet, ami jó azt nem javítjuk!
    Teljesen felesleges hogy egy haszontalan plusz program elinduljon és fogja az erőforrásokat.

Új hozzászólás Aktív témák