Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HP EliteBook / ZBook topik
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Nezd csak:[link]
-
Kepi p4 630
tag
Tuning csak egy része lenne a topicnak! Ide a külön D processzorokra irányuló kérdéseket lehetne feltenni!
Jelenleg 630 as procim van de egy D 945 ben gondolkodom! Alig találtam infót róla, ám azt a keveset is 5 topicból kellett összekeresgélnem! So íme egy topic a D-knek! 
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Hali! Én személy szerint nem vagyok híve annak, hogy sok ki topic-ban elaprozzók az Intel processzorokkal kapcsolatos tapasztalatokat, ha rajtam múlna nyitnék egy ''Intel proci tuning'' topic-ot és oda mindent, mivel a Willamette magtól a Conroe-ig az alapelv ugyan az, mert mindegyik quad-pump processzor.
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Nem találtam topicot külön D processoroknak ezért bátorkodtam nyitni egyet!
Várom a tapasztalatokat, kérdéseket és tuning eredményeket! 
Intel honlapja: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Ingatlanos topic!
- BestBuy topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jelenleg 630 as procim van de egy D 945 ben gondolkodom! Alig találtam infót róla, ám azt a keveset is 5 topicból kellett összekeresgélnem! So íme egy topic a D-knek!