- LG LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem panaszkodhat a sebességére a Team Group legújabb, PCI Express 5.0-s SSD-je
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Nezd csak:[link]
-
Kepi p4 630
tag
Tuning csak egy része lenne a topicnak! Ide a külön D processzorokra irányuló kérdéseket lehetne feltenni!
Jelenleg 630 as procim van de egy D 945 ben gondolkodom! Alig találtam infót róla, ám azt a keveset is 5 topicból kellett összekeresgélnem! So íme egy topic a D-knek! 
[Szerkesztve] -
robyeger
addikt
válasz
Kepi p4 630
üzenetére
Hali! Én személy szerint nem vagyok híve annak, hogy sok ki topic-ban elaprozzók az Intel processzorokkal kapcsolatos tapasztalatokat, ha rajtam múlna nyitnék egy ''Intel proci tuning'' topic-ot és oda mindent, mivel a Willamette magtól a Conroe-ig az alapelv ugyan az, mert mindegyik quad-pump processzor.
-
Kepi p4 630
tag
Sziasztok! Nem találtam topicot külön D processoroknak ezért bátorkodtam nyitni egyet!
Várom a tapasztalatokat, kérdéseket és tuning eredményeket! 
Intel honlapja: [link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- PlayStation 4
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-9500
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jelenleg 630 as procim van de egy D 945 ben gondolkodom! Alig találtam infót róla, ám azt a keveset is 5 topicból kellett összekeresgélnem! So íme egy topic a D-knek!