Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Orgi

addikt

válasz fekete.puma #75839 üzenetére

A Telekom képtelen volt megbízhatóan szolgáltatni korábbi lakhelyemen, minden héten volt hibajegy órákig tartó kimaradás miatt. Elismerem, szerencsétlen terület (Esztergom külterület), de akkor is...ráadásul mindezt másfélszer annyiért, mint az új lakhelyemen a UPC. Továbbá igazán érdekesnek találom, hogy minden évben hűséget hosszabbítva drágábbra jön ki az új csomag, mint a korábbi évben fizetendő havidíj, változatlan technikai feltételek mellett (iptv családi csomag + 100/5-ös net). És imádom, hogy folyamatosan átállt a szlovák hálózatra a teló, persze ezt lehet orvosolni, de nem tudom honnét sugároz Esztergomban a Telekom, de nem lehet távolabb mint a Duna másik oldalán fekvő párkányi szlovák adó azért... Érdekes módon a Telenor stabilan tartja magát. A Vodafonenál pedig elfogadtam telefonba az ügyintéző által ajánlott ügyfélmegtartós egyedi díjakat, majd persze a szerződésbe már nem ezek kerültek be és nem ezen számláztak és 2 hónapig kellett leveleznem velük, mire elismerték, hogy tévedtek.
    De ez nagyon offtopic szerintem, biztos mindenkinek vannak mindenféle sztorijai minden szolgáltatóról, nekem eddig egyedül a Pannon/Telenorral nem volt olyan problémám, hogy felhúztak volna vmivel.

• Bferibörs

addikt

válasz fekete.puma #75839 üzenetére

Hát a Telekomtól menekültem anno az ügyintézés miatt,amit intéztem,nem kevés dolgot egy sem működött rendesen,max. 3-4x-i telefonálgatás után.
    kb. 2 hete át akartam vinni egy Telenoros számom, 3x 1,5 óra alatt nem sikerült-boltban lehet csak intézni. Szóval lemondtam a Telekomról, ügyintézésileg semmit nem változott az utóbbi kb. 10 évben. bocs,de változott,romlott. :DDD Vodát 1x próbáltam, akkor is átvertek soha többet. :N

Új hozzászólás Aktív témák