- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halaman
tag
Senki nem mondott ilyet ez tény, de ha drasztikusan megindulna a korlátlan netes előfizetések száma és ezzel egyidejüleg csökkene a vezetékes netes és tv-s ügyfelek száma, a mostani kapacitás ki tudná szolgálni? Egy komolyabb szilveszteri bulin valamelyik város főterén esetleg a fiatalok az online közvetítéssel túl tudnák időlegesen terhelni az adott cellát miközben a főtér szélén lakók mytv-n néznék a szilveszteri műsort? Mekkora felháborodás lenne??? Természetesen jogosan, hisz korlátlan netre vagy tv műsorra fizettek elő. Nem azt mondom, hogy rossz a korlátlan mobil net, de ha drasztikusan növekszik a felhasználói bázis akkor vagy sávszéllességet kell csökkenteni vagy kapacitást kell hozzá növelni, ami vagy megjelenik az előfizetésben vagy nem, bár szerintem igen.
Emlékszem a 2000-s évek elején egy marék 20Ft-al mentem szilveszterezni, hogy fülkéből tudjak telefonálni és boldog új évet kívánni azoknak akiknek volt vonalas telefonja, mivel éjfél környékén sem telefonálni sem sms fogadni nem lehetett.
Somatommal értek egyet, hogy a teljes sávszélleség elengedéssel nem értek én sem egyet.
Én is elő akartam fizetni februártólhpernet+mytv-re, de így, hogy ha elfogyasztom nincs tv, bocsi nem kell. Persze erről nem a Telenor tehet, mert kötelezik, bár nem értem, hogy másik szolgáltatónál miért lehet korlátlan pl. közösségi elérést kapni az adott net csomagban. Vagy az nem számít net semlegességnek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged