- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Novemberi hardverkavalkád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halaman
tag
Senki nem mondott ilyet ez tény, de ha drasztikusan megindulna a korlátlan netes előfizetések száma és ezzel egyidejüleg csökkene a vezetékes netes és tv-s ügyfelek száma, a mostani kapacitás ki tudná szolgálni? Egy komolyabb szilveszteri bulin valamelyik város főterén esetleg a fiatalok az online közvetítéssel túl tudnák időlegesen terhelni az adott cellát miközben a főtér szélén lakók mytv-n néznék a szilveszteri műsort? Mekkora felháborodás lenne??? Természetesen jogosan, hisz korlátlan netre vagy tv műsorra fizettek elő. Nem azt mondom, hogy rossz a korlátlan mobil net, de ha drasztikusan növekszik a felhasználói bázis akkor vagy sávszéllességet kell csökkenteni vagy kapacitást kell hozzá növelni, ami vagy megjelenik az előfizetésben vagy nem, bár szerintem igen.
Emlékszem a 2000-s évek elején egy marék 20Ft-al mentem szilveszterezni, hogy fülkéből tudjak telefonálni és boldog új évet kívánni azoknak akiknek volt vonalas telefonja, mivel éjfél környékén sem telefonálni sem sms fogadni nem lehetett.
Somatommal értek egyet, hogy a teljes sávszélleség elengedéssel nem értek én sem egyet.
Én is elő akartam fizetni februártólhpernet+mytv-re, de így, hogy ha elfogyasztom nincs tv, bocsi nem kell. Persze erről nem a Telenor tehet, mert kötelezik, bár nem értem, hogy másik szolgáltatónál miért lehet korlátlan pl. közösségi elérést kapni az adott net csomagban. Vagy az nem számít net semlegességnek???
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Synology NAS
- iOS alkalmazások
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest