- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1992
csendes tag
mofo.hun elérhető a rendelés menüpont egyenlőre még csak oakley és eastpaknél.
-
-
K1992
csendes tag
válasz
tr00p3r #1946 üzenetére
Köszönjük, a szép kritikákat. Nem hiszem, hogy elfogadjuk a segítségét az illetőnek, mivel most bíztunk meg egy céget, hogy dobjon össze egy jókis honlapot. És egyébként a mostani egy ideiglenes és ha nem lenne akkor mindenki mehetne a boltokba árakat kérdezgetni. És ha tudtok ilyet vagy jobbat csinálni, akkor lehet fosozni meg szarozni...
-
K1992
csendes tag
Sziasztok!
Ha a Thump2-őt láttad abban lehet cserélni a lencséket és van több féle színben is.
Elvileg minden dobozban van egy rendes kért lencse és egy sima(jó nem annyira sima) átlátszó lencse, hogy ne kelljen abba hagynod a zenehalgatást, mikor bemész egy házba, vagy egy árnyékosabb helyre.
Elvileg az Oakleynál olyan lencséket akartak bele, amik fényre besötétednek, de azok a lencsék nem eléggé gyorsak.
Egyébként nekem is olyanom van az xs five-om-ban és eléggé jó... -
K1992
csendes tag
bocs nem na-t, hanem ne-t akartam írni..
-
K1992
csendes tag
őőőő...na kapjátok föl a vizet kérlekszépen titket, hogy itt vgayok, csak szólok, hogy van egy kisseb ''karácsony akció!'', aminek a részleteit a www.gportal.hu/oakley főldalán találtjátok.
Úgyhogy Kellemes Ünnepeket előre!!! -
K1992
csendes tag
Milyen lenne, ha minden szemüveget így lehetne megnézni, olyan lenne, mint a www.gportal.hu/oakley oldalon a műanyag keretes napszemüvegek között a water jacket? Nézzétek meg!!!
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
elkészültek a ruhák is a honlapon!!! JÓ böngészést!!!!
-
K1992
csendes tag
Na szóval:
-a képen látható kép egy water jacket, mert lyukak vannak a lencsén, mármint amit te belinkeltél!
Ez egy water jacket:
Ez meg egy racing jacket:Nézd a lencsét!!!
És a jelek szerint nem hagyták abba a gyártást a racin jacket pro-ból, úgyhogy megnézem, hogy mit tehetek!
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
válasz
Integra #1554 üzenetére
Én nem nyomom most az igét! Én csak szóltam, hogy van egy kibirhatóbb módja annak, hogy megosszam oakley tudásomat másokkal.... ez az, hogy én csinálok egy honlapot és nem írok a fórumba, hanem mást kérek meg. ez esetben joe69 fog válaszolni, mert szépen megkértem!!!
így hát nem vagyok elviselhetettlen, de azért átadom amit tudok!
Na csá!
U.I.: ja és kösz a kedves megjegyzést az oldalról PH! nagyurként én is így baszogatnálak, mint te engem! -
K1992
csendes tag
Bocs! Csak lusta voltam megnézni a válaszom az, hogy már csak egy Racing-et gyártanak és az sincs fönt a honlapon, és így nem tudom föltenni. Ami racing van az oakley.com-on az meg más és arról nincs áram! Bocs!
Neked csak a szemüvegrésze nem teszik? Mert az előzőn, igaz, hogy jobb volt a szemüvegrész, mint az enyémen, de ott nem volt más, csak szemüveg!
Bye -
K1992
csendes tag
Én most egyenlőre örülök, hogy van egyáltalán honlap, amin meg lehet nézni és szerintem viszonylag jó. amint elküldik az irodából a ruhák árat, akkor elkezdem tölteni a ruhákat is. És szerintem jobb ez az új honlap, mert a régin nem voltak mx ill. sí google-k (csak kettő), nem voltak thump-ok, Órák, Stretch Line-ok, Optikai keretek... és most azt tervezem, hogy online optikai szemüvegrendelés legyen-e. És a pro series-nél valószínűleg azéret nincs ár, meg kép, meg semmi, mert nem rendeltek belőle!!!
-
K1992
csendes tag
Bocs, hogy beszólok, de elkészült a mofo.hu a termékek menüpont... de sajna még csask az oakley van fönt és ott sincsenek még a ruhák, de ha rajtam múlik és mivel rajtam múlik ezért pár héten belül az is meglesz. Köszi, hogy meghalgattatok!!!
-
K1992
csendes tag
Hello! Megjottem!
De latom, hogy nem komaljatok a buram es utaltok is egyben! igyhat bedobom a torulkozot es nem irok tobbet! En csak gratulalni tudok joe69-nek, hogy kibirta ezt az idegesito tarsasagot(kiveve azt ai megertett es kitartoan kerdezett tolem!) Szoval sziasztok!
This is the last time....
Bye -
K1992
csendes tag
Kérdezdmeg a mofo.hu fórumán! Bővebben: link
Bocs de nem találtam információkat! -
K1992
csendes tag
A lencse extrái lehetnek:
-Dynamic Sphere Polarizált lencsék
Előnyök:
-A csillogás megszűnik, így szemei nem fáradnak el;
-Maximális UV védelem;
-Lényegesen kontrasztosabb látás;
-A tökéletes megoldás a különösen fényérzékeny szemeknek;
-Ideális vízisportokhoz, horgászáshoz, vezetéshez, síeléshez és egyéb szabadtéri tevékenységhez;
-Fényre sötétedés:
Két fajta van:
--Suntech: fotokromatikus befejezőréteg, melyet a Spin Coating technológiával viszünk fel a lencsére.
--Solio: a lencse alapanyagában fotokromatikus (ellentétben a réteggel).
-Színek
Sok van!
Aztán vannak alapanyagok, felületek (pl.:vízlepergetés..stb.)........ -
K1992
csendes tag
Dioptriás lencsék:
Fényresötétedő:
0-6 dioptria: 9540/db full extrával 15440/db
Sima müanyag:
0-6 dioptria: 4850/db
Konkrét dioptria és keret esetén tudok 100%-os árat mondani.
(ezek az árak egy lencsére vonatkoznak!)
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
jó vissza veszek magamból!
-
K1992
csendes tag
válasz
BusyChild #1300 üzenetére
Én értem és előre is elnézést kérek, mert én azt gondoltam, hogy ha valaki azt mondja tud hozzni akkor erre egy másik ember is kér és így elindul a ''biznisz'' és akkor már bőven meghaladhatja az 1000$-t, már 3 juliet is több 1000$-nál (igaz a honlapon 300$-nak irják, de azok nettó árak.) vagy már 3 X metal is több 1000$-nál. És azért már elkapják az illetőt, de nekem mindengy.
Egyébként, ha veszel egy szemüvget ott az 375$ (vegyünk mondjuk egy ROMEO® 2.0 Carbon/Black-et) az 375.00 USD = 75,167.88 HUF de abban az USD-ben nincs benne az adó(kb. 10% az adó az anyi mint, mondjuk 37.5 dollár az + 7,504 HUF).....és gondolom a beszállító akitől kérted a szemüveget, az is kér egy ''kis'' pénzt a munkáiért=az a legjobb esetben 5000, de inkább 10000 HUF, az összesen=== 83 171.88 HUF a legjobb esetben, de itthon ez 99 800 HUF lehet, hogy megspórolsz, 5000-10000 ezer forintot, de legalább nincsen az a kockázat, hogy megsérül, vagy a vámon elveszik, vagy a hapek(akitől kérted, hogy hozzon neked egy ilyen szemüveget) átver és bezsebeli a neki adott előleget és még a pénzt is megtartja. Én az ajánlom, hogy maradjunk a hazai vásárlásnál...... -
K1992
csendes tag
válasz
BusyChild #1298 üzenetére
Kedves BusyChild!
Az a kérés amit feltettél mindenkinek egy bűncselekmény!
És ha valaki tudna is hozzni az is csak rokonnak vagy havernak hozzna, mert nem hinném, hogy akarná valaki is a börtönt vagy a busás pénz büntetést, úgyhogy szerintem ne kérj mástól ilyent, mert nem túl törvényes és még téged is belekeverhetnek!
Egyébként, amit válasaztottál az az egyike a legdrágább fajtáknak. (Gondolom ezért is akarod külföldről!) Egyébként, melyik érdekelne a legjobban? Gondolom nem a MARS
SWITCH MAG Dark Carbid Black 60 400
Ez egészen hasonló a x metal-osokhoz képest! ÉS még olcsóbb is!
Zsír!
Ez is jó!
Ezt már nem gyártják, de még van:
SCAR Black Black 42 500,-
És azt hiszem erre az Andrassy-n 50%-os kedvezmény van!
Sok szerencsét!!! -
K1992
csendes tag
Egyébként nagyon nagy leértékelések vannak, ma láttam, hogy vannak szemüvegek (pl.:scar) amit 50% és van amit 30%-os árkedvezményel lehet venni.
Aztán az InsideThe Lab-ről ne is beszéljünk! Táskák, pénztárcák, minden ami szemnek ingere..szinte minden 50%-os kedvezményel!NAgyon király!
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
Jön ma valaki a LAB-be?
-
K1992
csendes tag
Nem sajna most volt újra indítva a gépezet és szinte minden alakmazott új és ellégé jól megy most, nem tudokról, hogy lenne valaki aki nem végezné rendesen a dolgát! Bocs!
-
K1992
csendes tag
Hát nem tudom, de talán ki kéne próbálnod, ezt:
egy honlapon olvastam, hogy tökéletesen forrasztják össze az eltört szemüvegeket! Szerintem próbáld ki!
Bővebben: link -
K1992
csendes tag
0-2-ig mindegy, hogy + vagy - napfényre sötétedéssel 10 000(kerekítve igazi ár: 9000 valamenyi)/lencse (20 000 egy pár lencse), de így látszik, hogy eléggé olcsó az oakley dioptrás lencs, mert ha nincs benne napfényre sötétedés akkor szerintem (majd holnap megkérdezem) az egy 5000-ret biztos levesz a 10 000,-/lencséből! Ja és ez az ár szinte minden keretre vonatkozik!
-
K1992
csendes tag
Na megyek a nagykerbe! Sziasztok!
JA ezt nézzétek az Oakley új tűzálló ruhája:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
-
K1992
csendes tag
1. azárt irtam le az árakat, mert a mofo.hu fejlesztés allat és nehezen tudod csak megtalálni a régi készlete! Én kaptam nemrég egy árlistát amin rajta vannak az órák, a szemcsik, a google-k, a optikai szüvegek és sok más.... az XS Five köztudottan nem sport szemüveg és nincs is az említettek között, pedig nekem olyan van dioptrásban és azt az Oakley csinálta bele, ráadásul a halfpint sincs az említettek között, pedig a hugomnak olyan van és dioptrás! Ez nem jött öszze neked sajnálom! Egyébként ma bemegyek a nagykerbe és megkérdezem az illetékest és majd meglátjuk kinek van igaza!
-
K1992
csendes tag
Jó éjt holnap dumálhatunk!
-
K1992
csendes tag
Itt az összes fekete:
FIVES 2.0 Black Grey 19 400
FIVES 2.0 Jet Black Ice 22 200
FIVES 2.0 Crystal Black Black 22 200
FIVES 2.0 Black Grey pol. 35 000
FIVES 2.0 Black Grey 19 400
XS FIVE Black Blue 20 000
XS FIVE Berry Grey 17 700
XS FIVE Dark Amber Bronze 17 700
XS FIVE Blue Black 20 000
KÉrd meg hogy fekete kerte fekete lencsével! (az xs five-nál!) -
K1992
csendes tag
-
-
K1992
csendes tag
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
-
K1992
csendes tag
MOst örüljünk együtt és tapsoljunk, mert mindanyiunkra jó a kisméretű szemcsi (valószínűleg)!
-
K1992
csendes tag
Mérd fültől fülig!
-
K1992
csendes tag
Igen van minden szemcsihez tök (karton) és kendő (törlő és tartó)
A kis fejméret az... neked mekkora fejed van? -
K1992
csendes tag
-
K1992
csendes tag
Megmég egy:
Jeans Bond - Westend City
Budapest
Váci út 1-3.
238-71-30 -
K1992
csendes tag
Van mégegy a westend-ben:
Reálszisztéma Shop - Westend City
Budapest
Váci út 1-3.
267-62-23 -
K1992
csendes tag
Ja bocs Ducatit elfelejtettem!
-
K1992
csendes tag
A műanyag szemüvgenél nem izzad az orr általában és lehet hozzá pántot venni (külön)
Most nézem, hogy Kecskeméten is lehet Oakley-t venni!
Főnix Sport
Kecskemét
Kossuth tér 6-7.
76-415-250
Natix Motorsbolt
Kecskemét
Kullai köz 1/a.
76-495-125
De szerintem ott nem lehet, csak zártszüveget(sí és motor szemüveg) venni. -
K1992
csendes tag
Half Jacket XLJ
HALF JACKET XLJ Jet Black Gold polar. 44 900
HALF JACKET XLJ Jet Black Black 29 300
HALF JACKET XLJ Rootbeer Gold 29 300
HALF JACKET XLJ Polished Alu. Titanium 41 400
Half Jacket
HALF JACKET 5.56 Black 39 200
HALF JACKET Jet Black Fire 31 500
HALF JACKET Jet Black Black 29 300
HALF JACKET 5.56 Ice 39 200
HALF JACKET Black Chrome Titanium 41 400
HALF JACKET Polished Alu. Titanium 41 400
HALF JACKET Plasma Gold 29 300
HALF JACKET Jet Black Black polar. 44 900
HALF JACKET Bronze Titanium polar. 47 200
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
Én Érden lakom, de holnap bent leszek!
Üzletek:
THE LAB - Budapest THE LAB - Budapest
X Factor - Lurdy Ház X Factor - Lurdy Ház
X Factor - Mom Park Alkotás u. 53.
Van még, ha egyik sem jó! Hol lax?
Árak: (tudod 1.oszlop.:név 2.o.........)
Bottlecap megvolt
Minute
MINUTE Polished Rootbeer Gold polar. 43 500
MINUTE Tangerine Flover Pr. VR28 Black 34 100
MINUTE Polished Rootbeer VR28 Black 27 300
MINUTE Pearl Black 27 300
MINUTE Code Blue Black 27 300
MINUTE Black Black 27 300
MINUTE Platinum Gold 37 500
MINUTE 5.56 Black 37 500
MINUTE Metallic Black Black polar. 43 500
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
DVD_2_U!!!!!! Ma kéne megküldened az e-mail-t, mert csak ma tudom egy nap allat megcsinálni, mert különben e-mail-oznom kell és az aki ezeket csinálja az egésznap roha és így mázlidvan ha egy hét allat megkapod az árakat! Nem muszály a pontos adatokat a szemedről, csak egy mostanit nem kell friss adat azt majd a szemüveg vásárlás elött.....Üdv: Kevin
U.I.: De ha nem megy talán tudom még holnapig húzni! Siess! -
K1992
csendes tag
Helyesbítek! Lehetkapni BOTTLECAP-ot!
BOTTLECAP Polished Black Ice 29 600
BOTTLECAP Polished Rootbeer Bronze 26 800
BOTTLECAP Polished Honey Bronze 26 800
BOTTLECAP Crystal Black Black 29 600
BOTTLECAP Brown Tortoise Bronze polar. 42 300
BOTTLECAP Polished Black Black polar. 45 200
BOTTLECAP Chrome Titanium 42 300
BOTTLECAP Polished Black G30 28 200
BOTTLECAP Dark Grey Ice 29 600
1. oszlop:név
2.o.:keret
3.o.:lencse
4.o.: kiskereskedelmi ár(vásárlói ár)
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
UNKNOWN Dark Grey Dark Grey 27 000
UNKNOWN Platinum Gold 39 200
UNKNOWN Overcast G30 Black 29 300
UNKNOWN Jet Black Black 29 300
UNKNOWN Brown Tortoise Bronze polar. 42 600
UNKNOWN Rootbeer Gold 29 300
UNKNOWN Crystal Black Black 29 300
UNKNOWN Matte Black Black polar. 44 900
1 oszlop: név
2.o.: keret
3.o.: lencse
4.o.: ára -
K1992
csendes tag
Oakley-ban tudokneked jó középkategóriás olcsóbb szemüveget mutatni:
TWENTY az ára 26 ezer és 44 ezer között mozog keret és lencsétől függően
Black/Grey:
De vannak más színben is:
Aztán:
XS Five (kis fejre) az ára 17 ezer és 20 ezer között van.
New Zero az ára 27 és 30 között van, de van egy 40-es és egy 38-as
De később a mofo.hu-t böngészve is válogathatsz!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
K1992
csendes tag
Nem arra készült ez a fórum, hogy elmondjuk mi történik az oakley világában? És ha jól láttam és ha a kereső is jól mutatta, akkor csak egyszer mondtad ki a fórumodban a razrwire szót és azt is pont így:
oakley.com-ot csekkoljatok, lance armstrong razrwire a hatterben.
Mondtad, hogy mi az?
Nem.
Ja és ezt azért mondom, mert nem mindenkinek van ilyen ''külfüldi forrása''.....
Oké????
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest