- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cold5
senior tag
-
Cold5
senior tag
Gaborcsu fórumtársnak hatalmas piros pont, a gyors és pontos kiszolgálásért!!!
Holbrook Ducati Nicky Hayden
-
Cold5
senior tag
Segítsetek nekem, ez lesz már a 4. Holbrook-om, de ebben valahogy nem vagyok biztos, hogy eredeti. Sőt szerintem hamisítvány!
Szerintetek?
-
Cold5
senior tag
-
Cold5
senior tag
Megjött az új Holbrook Matte White/Violet. Licites volt, elég olcsón jutottam hozzá, ráadásul a srác is normális volt aki küldte, azt írta a csomagra: HAPPY BIRTHDAY! (persze a vám miatt)
Egy pár kép róla: [link]
Bocsánat a rossz képekért, de sietve csináltam!
Jól mutat a MotoGP Holbrook mellett!
-
Cold5
senior tag
válasz
PowerBuldog #16270 üzenetére
Nekem van MotoGP Holbrook. Én ritkán hordom havas időben, csak ha süt a nap. Akkor nagyon jól jön tompítja az erős fényt és a színek is megmaradnak.
Húúú de hülyén hangzik ez így...
Van egy 24K lencsém egy gogglesbe, ott pl. inkább a kontraszt a jobb, viszont a színek mintha már nem lennének annyira szépek.
-
Cold5
senior tag
Megvan az új szemcsim (már a 4.). Bár sokan tanácsolták itt a 24K lencsélvel szerelt változatot, de nekem inkább mégis ez jött be! Élőben a lencse sokkal durvábban zöld/sárga!!
Bár még nem tettem le a 24K-ról sem véglegesen.
Egy kis képcsomag, ezt csak gyorsba lőttem: [O]
Amivel még szemezek, az egy Romeo R1. De látom, hogy az egy kicsit nehéz menet lesz.
-
Cold5
senior tag
Sziasztok,
Tanácsot szeretnék kérni. Oakley Holbrook a kiszemelt áldozat, már csak 2 variáció közül kellene döntenem:
1, MotoGP Holbrook (Polished Black/Emerald Iridium)
2, Shaun White Signature Series (Polished Black/24K Iridium)Utcára hordanám. Nem szeretnék NAGYON feltűnő szemüveget ezért a szívem inkább az Emerald felé húz, de a 24K lencsét imádom (Van egy snowboard goggle-m és abban az van.)
Láttam TayRol képét a 24K uhhh, valami állat!A többi szemcsim: Probation (Matte Black/Black Iridium Polarized), Eyepatch (Brown Tortoise/Bronze), Dart (Black Chrome/Warm Grey) "Tudom, hogy női, de nem érdekel"
Várom a véleményeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest