Hirdetés
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
biguli01
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok abban segíteni, hogy Style Switch (009194-06) milyen lencsékkel kapható?
Találtam egy üzletet, de nem tudják megmondani milyen típusú lencse van hozzá.http://www.szemuvegek.hu/termekleiras/product-STYLE%20SWITCH%20009194-06/
LG
-
iamjunk
csendes tag
Sziasztok!
Akad valakinél eladó jawbone/racing jacket lencse?
-
gaborcsu
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Tényleg jó lett

És most már Te is esélyes vagy a facebookos nyereménytokra. -
b_tomi3
csendes tag
Sziasztok!
Az Exin Webáruházban nézegettem egy Oakley napszemcsit, nevezetesen egy Slivert. Jelenleg akció is van.
Mit érdemes tudni erről a boltról? Megbízható, eredeti cuccokat árul?Köszönöm a segítségeteket!
-
-
B.Ricsike
őstag
Ezúton is nagyon szeretném megköszönni trafóóó fórumtársnak a tegnapi önzetlen segítségét, és hogy általa felpróbálhattam egy X-Squared-et, egy Romeo-t és egy Over The Top-ot! Nagyon nagy élmény volt!
Az X-squared nem olyan kis szemüveg, persze nem egy Oil Rig vagy Antix, de nagyobb mint egy Juliet! Még az én nagy "krumpli" fejemen is állt valahogy! Persze, ha vékonyabb lenne az arcom, tökéletes lenne.
A Romeo valamivel kisebb, de nem rossz ez sem, kb a Juliettel megegyező méretű, és élőben nagyon jól fest, de a fejemet összehúzta, nem igazán állt jól, viszont mivel fogyókúrába kezdek, így mindenképpen beszerzek egyet, ha más nem, akkor a vitrinemben jól fog mutatni.
És az OT! Hát nagyon nagy élmény egy ilyen kultikus, egyedi, mással össze nem hasonlítható szemüveget látni, próbálni. Talán ennél a szemüvegnél éreztem először, hogy miért is Oakley egy Oakley! Hogy mernek olyan "ŐRÜLT" dolgokat csinálni, amit más nem, hogy mernek mások lenni! Óriási respect nekik, és trafóóó-nák is, hogy ezt elhozta nekem és részeres lehettem ennek a történelmi darabnak.(Én simán hordanám utcán is!)
Még egy álmom egy Medusa felpróbálása, birtoklása, az is hasonló dimenzió lehet, ha nem még egy kicsivel nagyobb élmény is! De majd eljön annak is az ideje!
De hogy szemléltessem, pár képet felrakok (nem szivesen, mert ez már nem fej, hanem fúj, de hátha másnak is segít) (Ha a képekre jobb klikkelsz, és megnyitod új lapon, akkor nagyítja)
Linkesítettem.
[ Módosította: radi8tor ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
tomyka74
senior tag
üdv!
oakley crankshaft black / fire keres egy ismerősöm! hol nézzünk szét,hogy eredetit tudjon venni? the lab ?
ebay mennyire megbízható? -
Sh4rk
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
El kéne küldeni a Marvelnek.
A "Csiturik" vezére....
Vagy valami rovar "főgonosz"...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egyedi.

Vagy felcseréltem a két hozzászólásra adott kommentet?

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Beteeeg.
-
becike76
csendes tag
Sziasztok . Valakinek nincs véletlenül Judge II ,vagy GMT órához szíja vagy tartalék szem ?
-
3ndRush
csendes tag
Sziasztok,
Van esetleg valakinek eredeti Holbrook lencséje, valamilyen sötét árnyalatú, amitől szívesen megválna?
-
Hullamos
tag
Tovabbra is elado Oakley Jawbreaker Cavandish editios zsir uj napszemcsiim.35000ft/darab.

-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok
van egy eladó juliet-em plasma/emerald.http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Oakley_Juliet_Plasma_emerald_47207275.htm?first=1
45-ért vihető
üdv[ Módosította: radi8tor ]
-
TayRol
nagyúr
0:32-nél és 0:45-nél az milyen szemüveg(ek) a srácon?
-
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Cucc
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nincs eladó radarod? Nem XL hanem normál.
-
electroger
csendes tag
Eladó lenne két Oakley szemüveg.Egy Eye Jacket Fmj45,nagyon szép állapotban,a lencséken nagyon finom hajszálkarcok azért vannak,de viselve abszolut nem látható.Napi használatra vásároltam,de nekem kicsi.Volt róla szó itt a fórumon.
12000.-
És egy teljesen új Plaintiff squared,polish black.Őt ajándékba kaptam,de nem az én stílusom.Teljesen új,hordva nem volt.
40.000.-

-
ThaBoss
senior tag
Sziasztok!
A képen látható állványt keresem, 2db-ra lenne szükségem! Ha valakinek lenne eladó, kérem írjon pü-t!
Köszi
-
B.Ricsike
őstag
Ha egyébként egy x-squared tulaj megengedné, hogy felpróbáljam a szemüveget 1 percre, akkor egy privátot dobjon rám legyen szíves. Nem merek így ebay-ről rendelni, hogy még a fejemen sem volt. Képekről meg nehéz megítélni sajnos.
-
TayRol
nagyúr
Nekem van egy TEN-em, tungsten polar ir. lencsével... Ha kell valakinek.
-
-
B.Ricsike
őstag
Valahonnét meg lehet tudni, a szemüvegek méretét?
Konkrétan az X-Squared érdekelne.
Van összehasonlítási alapnak egy Probation-öm. Az X Squared lencséje kisebb vagy kb megegyező lehet? -
harryls
aktív tag
-
-
Srácok nincs vkinek elfekvőben/eladósorban 2010-es tenje? vagy lencse.
-
VtiRacer
újonc
Sziasztok!
OAKLEY BATWOLF FEHÉR keretet vagy FEHÉR keretes komplett szemüveget keresek!!!!!!!!! Ha valaki tud egyet, kérem ne tartsa magában. Köszönöm! ☺
-
majorosbence
csendes tag
juliet-be keresnék lencsét illetve szárgumit! ha van netán valakinek írjon légyszi köszi!
-
Hullamos
tag
Ez a Tincan szerintetek eredeti?
-
-
lorcsi
veterán
TEN-hez keresek lencsét..
hol-merre érdemes nézni?
oké, hogy ebay..de valami közelebbit ha lehetne..ui.
gaborcsu-t már kérdeztem -
harryls
aktív tag
Volna valakinek bizniszelhető polished gold inmate-je? keret is elég
-
harryls
aktív tag
A kilencvenes éveket hasonló szerződések kötésével, és a konkurensek módszeres felvásárlásával töltötte a cég, (luxottica) így került hozzá a világ két legismertebb napszemüveg-márkája, a Ray Ban 1999-ben (640 millió dollárért), és az Oakley 2007-ben (2,1 milliárd dollárért).
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azért, mert ragasztott üvegből van a hátsó szélvédő és azért látszik olyannak, mert össze van préselve a két üveg.
Teljesen természetes dolog ez. -
kovis
tag
válasz
harryls
üzenetére
Rosszul mondtam sajnos. Tehát pont fordítva a nap felőli oldalról látom ezt, a monitor pedig a szemem felőli oldalon van. Olyan mintha a "kijelző lenne a szemem", de csak a jobb lencsémmel van ez a bal az szép egyenletes. Amit Te mondasz az rendeben van besötétedik, csak án nem úgy tartom. Black Iridium Polarized.
Ilyesmiről lenne szó:
-
harryls
aktív tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Igen, tudom, rá nem sokra megtaláltam. Én voltam a "robert" nevű

kovis ha úgy értetted hogy a lencse külső felét tartottad a monitor elé akkor jól csináltad, én az enyémeken ilyet nem tapasztaltam. A monitor előtt tartva 45 fokkal elfordítod a szemcsit a polár lencséknek be kell sötétednie. Elvileg melyik polár lenne?
-
kovis
tag
Most került birtokomba egy polarizált lencse. Olyan kérdésem lenne, hogy a lencséket a "nap felőli oldalról" monitor elé tartva a jobb lencse elég torz szivárványos képet mutat. A bal amin a gravír van az pedig egységes. Ez normális vagy sem? Tehát a jobb lence a lencse széléről kiindulva 3-4 ponton elég furcsa szivárványos ónusokat mutat. Nem tudom másképp mondani eddig nem vot polár lencsém, de az autók szélvédőjén, üveg felületein is látok egyfajta szivárványosságot. Ez a polár lencse sajétossága vagy a jobb lencsémen tapasztaltak miatt van ez?
-
harryls
aktív tag
Lépett be valaki ma az o-review oldalra? Az jött be hogy Dann kitalált egy játékot, meg kell találni a házában az oakley-ait. Tökéletesen feltérképeztem minden szobában többször is jártam mégsem találtam meg.
-
putin
csendes tag
Sziasztok !
Bocsi, ujra:
Gizmo-t elérem innen valahogy ?
Érdekelne egy szemüveg, amit árul... -
putin
csendes tag
Sziasztok !
Gizmo-t elérem innen valahogy ?
Érdekelne egy szemüveg, amit árul... -
Viry
tag
Kinek van "Macska" nevű kutyája???

... és nem mellesleg egy Mars piros gumiszettel felemás nosebombal?
-
harryls
aktív tag
válasz
Alpha630
üzenetére
"Ezek" alatt az utángyártott lencséket érted? Mert ez így túl általános. Nem tudom neked milyenek voltak de én használtam Exovista-t, Linegear-t, walleva-t és a legutóbb belinkelt nagyon olcsó Papaviva-t, ezeknek a lencséknek biztos 8.75-ös volt a görbületük, javarészét x-metalokba vegyesen, eltekintve a papaviva-t azt HJ-be, de ha jól tudom az is 8.75-ös. Egy volt amire igaz amit írtál az a "solarlens" márkájú, juliet-be vettem. Reklamáltam az eladónál, mire visszaírt hogy nyugodtam behajlíthatom a keretbe nem lesz semmi baja, képeket is küldött amint a saját juliába beteszi a lencsét.
Fene tudja hány száz modell van aminek a görbülete 6.00, ezeknél mind fennáll az általad említett probléma? Nem tudom mi erre a megoldás... menj vissza a szalonba és vetesd le a műszempillát
-
Alpha630
tag
válasz
harryls
üzenetére
Nekem ezekkel egyetlen hatalmas problémám van: nem 8,75-ös a bázisgörbületük, emiatt beleér a szempillám. Érts., a gyári sokkal buborékosabb, ezek meg laposak. Berendeltem 3 lencsét a FUSE cégtől, polarizált meg nem torzít meg minden... csak beleér a szempillám. Így hát kuka.
-
harryls
aktív tag
válasz
hitman,
üzenetére
Az alapkövetelményeknek meg kell lenni. Már volt szó ilyesmiről, voltak akik a száraztésztához, voltak akik a memókártyához hasonlították. Mindegy ki a gyártó az alapok szinte ugyanazok, valaki ennyit kér érte valaki annyit. Egy időben használtam walleva lencsét az alant lévő szemcsibe, nem mondom hogy jobb volt mint ez sőt... olykor homályosnak éreztem.
-
harryls
aktív tag
válasz
hitman,
üzenetére
A múltkor rendeltem ezektől half jacket-hez egy fire-t és egy black-et, korrektül gyorsan megküldték ingyen postával. A lencse vékonyabb mint az oakley (bár a waleva is) méretpontos, és én nem éreztem hogy torzított volna. Az alaplencse grey, tehát nem kontrasztos mint a gyári fire vagy 24k Ennyi pénzért még a hülyének is megéri

papaviva -
harryls
aktív tag
válasz
hitman,
üzenetére
Eredeti fire polár drága, itthon a LAB-ba, ha van, vagy 30e, pontosan most nem tudom. Ebay-ről levadászni biztos olcsóbb csak kérdés mikor futsz bele, azért ott is elég ritka
Itt vannak az egyéb alternatívák: [link]
Revant-ról Walleva-ről vannak tapasztalatok itt a topic keresőben keress rá, a többi zsákba macska, lehet jobb, rosszabb. A Galaxy vevői közt voltak akik erősen kritizálták. -
hitman,
őstag
Sziasztok
Jawbone szemüvegemhez szeretnék ebay-en polarizált sárga tükröződő lencsét rendelni.
Az utángyártottak is szóba jöhetnek vagy csak eredetit érdemes venni?
Napi szinten használnám motorozáshoz. -
VtiRacer
újonc
OAKLEY BATWOLF FEHÉR keretet vagy FEHÉR keretes komplett szemüveget keresek!!!!!!!!!
-
-
kovis
tag
Innen vitte el valaki reggel a jólárasított R1-et a "fogásról"?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fesd be az egyiket.