Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
n000rbi #33469 üzenetére
Ha a keresőben van porszem, azt nem szeded ki csupán takarító eszközzel. Váz bontással férhető hozzá.
A tüköraknába körtepumpával befújhatsz, meg tükörfelcsapással az alá, de ilyenkor már szabaddá válik a szenzor. Arra ne fújd rá a koszt. Ilyen kifelé történő mozgással és a váz lefelé tartással próbálkozz.Másik megoldás, hogy megszokod. Ne vedd bunkóságnak
nekem is vannak a belépő váz keresőjében apró porszemek. Nem tudom mikor került oda, de először zavart, de nem sokáig, mert úgy is a témára fókuszál a szemem és akkor nem látszik, hogy poros a kereső (ha csak nem kurv@ sok porszem van, vagy kevés de annál nagyobbak)
Szervizben asszem más kategória a belső por és más egy szenzor pucolás.
Nem tudom az előbbi ingyenes-e gariidőn belül is. A d3x00 vázak nem szigeteltek.szvsz
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest