Hirdetés
Aktív témák
-
freelanced
addikt
válasz Melanor #44561 üzenetére
Üdv! Nekem igazából a videó nagyon mellékes nem baj ha van de nem nagyon szándékozom használni de azért köszi a tanácsot. Sajnos ennél feljebb nem tudok menni. Vagy ez vagy valami Bridge amin gondolkozom pl. Nikon P510 stb.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
freelanced
addikt
válasz Melanor #44756 üzenetére
Üdv! Nézegettem a MILC-et de az inkább automatikus használatra van, meg ha belegondolsz egy teleobival már nem olyan kényelmes fogni. Illetve a D3100 olcsóbb is. Elkezdek nézegetni akkor használt vázat, garival. Amúgy akkor senki nem tud nem tükrös gépet, ami jó és >100? Csak, ha minden kötél szakad legyen mivel számolnom ami jó is.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Melanor #44797 üzenetére
"anyázik, mert nyaralásra vette, meg családi fotókhoz"
Ilyen célra lenne pont megfelelő egy top-kategóriás bridge, vagy manapság egy MILC 2-3 obival+vakuval.
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz Melanor #44800 üzenetére
Ha van lóvé sz...sig, akkor sem veszünk 10kg 1M Ft-os nyűgöt, ha csak szimplán szép képeket akarunk...
Nekem pl. sokszor jól jött volna valami kis "zseb-csettingető", amikor a D90 nem volt nálam.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest