Aktív témák
-
orbano
félisten
Én nem mondtam, hogy vacak, én azt mondtam, hogy az árához képest szerintem messze nem kielégítő a 17-55 mechanikai minősége.
A gépemet pedig fotózásra használnám, képeket szeretnék vele készíteni, főleg a magam szórakoztatására, bár az sem lenne egy utolsó dolog, ha mások is örömüket leljék a képeimben. Ámen -
csiga997
őstag
Ha már műanyagból van akkor az vacak is kell legyen, nemde?
Különben a Nikon 17-55 fémből van és az eső se megy bele, így gondolom ez volt inkább az áhítat tárgya.Hiszen miért is vágyna bárki ebben a topicban egy canonra...?
De legalább elmondhatjuk, hogy ennyi előnye van, hogy a nikonnál a pro és az amatőr vázak is ugyanakkora cropposak, így legalább a pro DX objektívek jók minden vázra. A canonnál ezzel szemben rettentően vigyáznak arra, hogy nehogy egy EFS objektív esetleg túl jó legyen.
70-210: tehát elmonhatjuk, hogy van, de nincs.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Elemlámpa, zseblámpa
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Macska topik
- További aktív témák...
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest