- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24779 üzenetére
A kendő meg már sajna ki is száradt a saját "zárt" dobozában...
Ezért sem tudom most mit lenne érdemes kipróbálnom rá amit akár háztartásba is megtalálok, vagy ha nem, hát aképp mit vegyek és honnét.reddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24777 üzenetére
Felteszem nem a legfelső rétegen van a folt (?), így nem tudom lenne-e bármi hatással a dologra ha "izopropil"-os cuccal vagy akármivel is próbálnám meg...
Talán rosszabb ennél meg nem lesz már..."Esetleg olyannal megpróbálni amiben ez nincs...?"
Én már félve próbálnék ki rajta bármit... Konkrétabban mire gondoltál? Kijelző tisztítási célra gyártott tisztítószerem nincs egyéb most itthon.
Hacsak a háztartásban nincs valami amit felhasználhatnék...[ Szerkesztve ]
reddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
válasz Erikkk26 #24770 üzenetére
Kendő leírása csomagolásán: https://imgur.com/KoReRJW
Spray leírása csomagolásán: https://imgur.com/sLStF6Mreddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
Ennek sem feltétlen tettem eleget, ha ki is kapcsoltam, nem vártam meg hogy visszahűljön az szobahőmérséklet körülire...
Nincs kizárva egyáltalán hogy én voltam az idióta hogy ez bekövetkezett, nem is erről van szó... Kérdés csak hogy hogyan tovább a monitorral...reddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24771 üzenetére
Nem használok párásítót ám lehet hogy a szobának valamivel nagyobb a páratartalma mint kéne... Kizártnak tartom ez lett volna a probléma.
Inkább a legalsó pirossal bekeretezett bekezdés.
Egyszer legalább volt hogy így kezdtem neki a takarításának...reddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
válasz eladohardver #24772 üzenetére
Gariztatás ügyben, mikor még volt is rá, hiába akartam volna érvényesíteni azt mert a webshop ahonnét vásároltam ezt 210e Ft-ért, szép lassan eltűnt és lehúzta a rolót... [link]
Szóval van egy olyan érzésem hogy ezt már se nem fogja cserélni nekem senki, se nem visszatéríteni. Gariztatni még nem is ennek kapcsán akartam volna egyébként, van még ennek a szériahibás sz*rnak pont elég baja külső behatások nélkül is...[ Szerkesztve ]
reddit.com/r/TechRik
-
Erikkk26
tag
Sziasztok!
Van nekem egy SAMSUNG Odyssey G7 C32G75TQSU monitorom, amit a következő termékekkel próbáltam tisztán tartani, karbantartani:
Kendő, SprayFelteszem a spray volt a problémás mert olyan foltok keletkeztek az egész kijelzőn xy ideje, hogy legszívesebben az ablakon dobnám ki mindenestül. Rossz ránézni, nem még játékra használni...
Kérdésem hogy ezzel javítás ügyileg tudnék még valamit kezdeni, vagy jó nagy veszteséggel adjam el (fogalmam sincs mennyibe, és ki a fene tartana így rá igényt egyáltalán...), vagy zúzzam csak nyugodtan szimplán be egy nagyobb kalapáccsal?
A Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonom kamerájával képtelen vagyok átadni azt amit és ahogy szabadszemmel látni lehet (lehet csúcskészülékkel sem lenne ez másképp...), de azért itt van 2 fotó róla:
[ Szerkesztve ]
reddit.com/r/TechRik
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Google Chrome
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! BlitzWolf 34" ívelt GAMER MONITOR, 165 Hz, 21:9,WQHD 3440x1440, 1500R, FreeSync,Anti-Flicker
- ASUS TUF Gaming VG27AQA1A 27" WQHD 2560x1440 170Hz FreeSync Garancia !
- Philips 109E5 19" CRT monitor tökéletes működéssel
- Samsung C27F396FHU ívelt monitor 27"/1800R/FHD/LED/VA/60Hz/FreeSync
- Asus monitor 21.5" FullHD IPS 75Hz + fali tartókonzol
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest