- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
válasz
scott_free #20119 üzenetére
szia, nekem ugyanez kb a hiba az LG monitorommal fentebb kicsit irtam en is (#20107) de kulfoldi forumokon a monitorban levo kondenzatorokra mondtak, hogy beadhatjak az unalmast, elvileg lehet cserelni, ha valamelyik pupos, bar en meg nem mertem nekiallni.
-
Mobildeck
tag
sziasztok!
van egy kis problemam a kb 1-2 eves monitorommal, lg 22 mp65 hq-p
a baj az, hogy folyamatosan kikapcsol, bekapcsol par masodpercenkent, es kb fel masodpercig latom a kepet. ezt csinalja ugy par percig aztan ossze vissza dugdosom a bemeneteket es megjavul, de eleg random, mindig mashogy javul meg. kb azota csinalja amiota videokartya drivert letoroltem, de azota visszaraktam, es ugyanaz a problema. pcre hdmi kabelen van rakotve illetve egy dsubon egy laptop szokott rajta lenni. tapkabel a helyen, biztosan, azzal nem hiszem hogy gond van, mert ha egyszer abbahagyja a villodzast, minden mukodik orakig, napokig, amig ki nem kapcsolom a pct.
barmi otlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- TCL LCD és LED TV-k
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS32BG750NUXEN ) 4K NEO-QLED GAMER , HAJLITOTT! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR75Q-B GAMING IPS Monitor! 165Hz / 1ms / 2560 x 1440 / G-SYNC / FreeSync
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest